Ne zna se koja je zgodnija!

Kćeri jedne od naših najuspješnijih manekenki plijenile su poglede u zajedničkom izlasku, od mame su naslijedile sve najbolje!

Hannan i Tara Redžepagić Hannan i Tara Redžepagić Boris Scitar/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Hannan i Tara Redžepagić Hannan i Tara Redžepagić Hannan i Tara Redžepagić Suzy Josipović Redžepagić i kći Sarah Suzy Josipović Redžepagić Suzy Josipović Redžepagić Severina Suzy Josipović, 2007. godina Severina, Suzy Josipović i Sarah Josipović Redžepagić, 2007. godina Zlatko Mamić, Zoran Mamić, Luka Modrić, Eduardo da Silva, Nikolina Pišek, Suzy Josipovžc-Redžepagić, Sarah Josipović Suzy Josipović, Vanja Horvat i Lejla Filipović +8 Suzy Josipović Galerija

Zgodne kćeri Suzy Josipović Redžepagić, Hannan i Tara, ukrale su pažnju na jednom događaju u centru Zagreba.

Kćeri naše bivše manekenke Suzy Josipović Redžepagić pravi su dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla.

Zgodne Hannan i Tara Redžepagić plijenile su poglede na otvorenju jednog food festivala u Zagrebu gdje su uživale u hrani i piću, a za zajednički izlazak su se i modno uskladile.

Sestrama nije smetala pažnja koju su privukle te su spremno pozirale fotografima, čime su dodatno potvrdile da su dostojne nasljednice svoje mame.

Suzy je Hannan i Taru dobila sa suprugom Narcisom, a iz prvog braka ima i kćer Sarah, koja joj je podarila i unučad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Suzy Josipovic Redzepagic (@suzyjosipovic)

Suzy Josipović Redžepagić bila je jedna od najpoznatijih manekenki bivše Jugoslavije i ostavila je neizbrisiv trag u modnome svijetu. Osnovala je prvu privatnu modnu agenciju te pokrenula prvi Tjedan mode u Hrvatskoj, a sve na temelju vlastitih iskustava.

Nakon godina bavljenja modom, pronašla je novu strast i posvetila se kuhanju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić u Italiji - 5 +26 Franka Batelić u Italiji - 4 Celebrity Franka Batelić iz frizerskog salona izašla je s promjenom kakvu si nije željela pa pokazala novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene