Obiteljska fotka

Legendarni domaći glazbenik pozirao u društvu 34 godine mlađe supruge i sina kojeg publika već jako dobro zna!

In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Željko Bebek In Magazin: Željko Bebek Ružica i Željko Bebek - 4 Ružica i Željko Bebek - 2 Zvonimir Bebek Željko Bebek Željko i Zvonimir Bebek (Foto: Dnevnik.hr) Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: IN Magazin) +0 Željko Bebek (Foto: PR) Galerija

Željko Bebek je pozirao fotografima u društvu supruge Ružice i sina Zvonimira, na kojeg je jako ponosan i s kojim već duže vrijeme svira.

CMC festival je ovih dana predstavio program predstojećeg izdanja u Vodicama, a među poznatima koji su se tom prilikom okupili bio je legendarni domaći glazbenik Željko Bebek. Bebek je u društvu 34 godine mlađe supruge Ružice i sina Zvonimira pozirao i fotografima, a sretna obitelj nije skidala osmijeh s lica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

Zvonimir Bebek je sa svojim ocem prije nekoliko mjeseci objavio duet "Kakav otac takav sin", a mladić već dugi niz godina i nastupa s našim glazbenikom na njegovim turnejama.

"Zvone je jako rano ušao u bend. Kad je bio na tri pjesme gost, ja sam već tad shvatio da ga publika jako voli i da zaslužuje biti član benda", ispričao je Bebek nedavno za In Magazin.

"Kako tata i ja imamo drukčiju komunikaciju nego itko od njih jer mlađa ekipa danas izbjegava roditelje koliko god može odbježe roditelja jer oni ništa ne znaju i ne razumiju, a moji sve razumiju'', iskren je bio Zvonimir.

Željko Bebek je ponosan na činjenicu što ga sin slijedi, a na pozornici već odavno ima nasljednika. Bebek junior pjeva, svira gitaru i klavir, i to nije sve. ''Počeo sam i pisati tako da bih volio i u tome poslije napredovati'', rekao je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene