posebna žena

Danas svoje tijelo ponosno pokazuje, no zbog neobičnog izgleda pretrpjela je strašne trenutke!

Winnie Harlow Winnie Harlow Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow i Kyle Kuzma Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow +20 Winnie Harlow Galerija

Winnie Harlow danas izaziva divljenje gdje god se pojavi, a nekoć je zbog svojeg izgleda trpjela izrugivanje.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, 29-godišnja Winnie Harlow, ukrala je sve poglede na prikazivanju filma "Le Comte de Monte-Cristo" na 77. Filmskom festivalu u Cannesu.

Zbog svoje besprijekorne figure, ali i neobične kože, Winne je svojim dolaskom na crveni tepih sve ostale bacila u drugi plan, kako i obično biva gdje god se pojavi zadnjih godina.

Za ovu je prigodu odabrala i upečatljivu haljinu s čipkom, cvjetnim detaljima i dugačkim šlepom, u kojoj su u prvom planu bile njezine vitke i dugačke noge.

Čim je kročila na crveni tepih, opkolili su je fotografi kojima je spremno pozirala, a fotografije pogledajte u galeriji.

Rođena kao Chantelle Brown-Young, Winnie djetinjstvu nije mogla ni sanjati da će postati supermodel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Kada je imala samo četiri godine, dijagnosticiran joj je vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Drugačije rečeno, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju, što među ostalim uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

Zbog svoga stanja, Winnie su često zlostavljali vršnjaci, pa je nekoliko puta mijenjala školu, a priznala je i kako je zbog maltretiranja jednom čak pokušala oduzeti svoj život. Iskustvo iz djetinjstva potaknulo ju je da se angažira u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Winnie se proslavila 2014. godine u showu ''America's Next Top Model'', a otkrila ju je Tyra Banks, i to preko Instagrama.

Danas Winnie zrači samopouzdanjem gdje god se pojavi, manekenske ponude pljušte joj sa svih strana, nosi revije najpoznatijih dizajnera, krasi naslovnice modnih časopisa, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria's Secreta.

Ruže joj cvjetaju i na ljubavnom planu i manekenka je od 2020. godine u sretnoj vezi s košarkašem Kyleom Kuzmom.

Pogledaji ovo Winnie Harlow Celebrity Ponosno je ogolila tijelo zbog kojeg je nekoć bila izrugivana, a danas se njezinoj neobičnoj ljepoti divi cijeli svijet!

Pogledaji ovo Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ovoj neobičnoj ljepotici danas se svi dive, no zbog svog stanja tijekom života se suočila s brojnim teškim trenucima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama +26 Nina Badrić i Leonarda Boban Celebrity Leonarda Boban nakon pomirenja sa Zvonom iznenadila velikom promjenom za koju je bome trebalo hrabrosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene