ispričao se akademiji

Oskarovac udario komičara na pozornici nakon što mu je spomenuo suprugu, o incidentu se oglasila i policija

Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Will Smith je tijekom dodjele Oscara došetao do pozornice te je udario Chrisa Rocka, a o svemu se oglasila i policija u Los Angelesu.

Ovogodišnju dodjelu Oscara obilježio je incident koji se dogodio na samoj pozornici najvažnije filmske večeri.

Pogledaj i ovo showbuzz nije joj jasno Šamar na Oscarima komentirala je i majka Willa Smitha, nije skrivala koliko je iznenađena njegovom reakcijom

Pobjednika za najbolji dugometražni dokumentarni film je proglasio Chris Rock, koji je prilikom objave spomenuo suprugu Willa Smitha, Jadu Pinkett Smith, te se našalio na njezin račun usporedivši je s G.I. Jane jer ima obrijanu glavu. Smith mu je iz publike ljutito povikao: "Nemoj spominjati moju ženu" pa je odšetao do njega na pozornicu i opalio mu šamar. Rock je na pozornici ostao iznenađen, no nastavio je sa svojim govorom.

Mnogi u dvorani ostali su šokirani incidentom, a sljedeći prezenter je bio Diddy, koji se odmah osvrnuo na događaj. "Will i Chris, riješit ćemo ovo kao obitelj. Sada nastavljamo s ljubavlju", komentirao je Diddy. Smithova publicistica Meredith O. Sullivan prišla mu je tijekom pauze za reklame te su popričali, no još se o svemu nije oglasila.

Oscara za najboljeg glavnog glumca osvojio je upravo Will Smith, i to za ulogu u filmu "King Richard", a ovo mu je četvrta nominacija za prestižnu nagradu, ali prvi osvojeni zlatni kipić. Smith je na pozornici u suzama održao emotivan govor u kojem je zahvalio cijeloj filmskoj ekipi i sestrama Sereni i Venus Williams, čija je priča ispričana u filmu u kojem je on utjelovio njihova oca.

U svojem se govoru ispričao Akademiji zbog ranijeg incidenta. "Želio bih se ispričati Akademiji. Želio bih se ispričati i svim kolegama", rekao je glumac tijekom govora. "Zbog ljubavi radiš lude stvari", priznao je te istaknuo kako se samo treba na sve nasmijati i praviti da je sve u redu. 

O svemu se kasnije oglasila i policija u Los Angelesu te su istaknuli kako Chris Rock nije prijavio Smitha za napad, no znaju sve što se dogodilo. Akademija se zasad nije izjasnila po pitanju sankcija Willu Smithu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) +15 Serena Williams (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih svjetskih tenisačica šokirala neobičnim dekolteom, teško je bilo maknuti pogled s ove zanimljive haljine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene