pazi na sve

Kad vidite što jedan od najzgodnijih Hrvata jede dok šeće gradom, bit će vam jasno kako ostaje u top-formi!

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Josip Moler/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +18 Vlaho Arbulić - 3 Galerija

Vlahu Arbulića fotografi su ulovili dok je tijekom šetnje Zagrebom uživao u zdravoj poslastici.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić (33) zbog svojeg isklesanog tijela slovi i kao jedan od najzgodnijih Hrvata, a sada je pokazao kako ostaje u top-formi.

Vlahu su fotografi u subotu snimili na zagrebačkoj špici dok je tijekom šetnje jeo grožđe koje je nosio u papirnatoj vrećici, što i nije baš čest prizor na ulici. A svojim zdravim odabirom poslastice Vlaho je pokazao koliko pazi na svoju liniju i da baš ništa ne prepušta slučaju.

O svojim zdravim navikama progovorio je i u emisiji Zdravlje na kvadrat.

"Pa, mogu reći da se jako zdravo hranim, jako raznoliko. Nemam neke velike restrikcije, samo u hrani u kojoj sam shvatio da mi ne odgovara, ali što se tiče namirnica, nabavljam sve domaće, organsko. Jedem jako puno voća i povrća, mesa ne toliko, ali ga jedem. Kad ga jedem, jedem ga puno, velike količine, ali ga ne jedem toliko puta tjedno, možda dva puta tjedno. Dijete se ne držim. Shvatio sam da mi je to najgora stvar koju mogu napraviti", otkrio je, a kazao je i da uživa u bilo kakvoj tjelovježbi, od vožnje biciklom do šetnje Sljemenom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Vlaho je inače u dugogodišnjoj vezi s Tatjanom Dragović (45) s kojom ima kćer Lucu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +25 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić usred koncerta prišla muškarcu kojeg je primijetila u publici, a uslijedio je i presladak trenutak na pozornici!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Dok je polugola slijedila upute slavnog supruga, oko njih je nastao potpuni kaos, a okupljeni su s nevjericom promatrali bizarne prizore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene