Srećom, nije dobio batine

Filip Hrgović samo tjedan dana nakon meča oženit će se prelijepom djevojkom Marinelom

Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) +0 Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Galerija

Filip Hrgović i Marinela Čaja u vezi su već 6 godina, a zaručili su se u listopadu 2018. godine.

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji, 26-godišnji Filip Hrgović, ostvario je i osmu pobjedu u profesionalnoj karijeri u isto toliko nastupa nakon što je nokautom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca Grega Corbina.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Emotivni doček Filipa Hrgovića pri povratku kući uvijek prva dočeka nestvarno lijepa supruga Marinela

Idućeg vikenda očekuje ga još jedan važni životni događaj - vjenčanje s dugogodišnjim djevojkom Marinelom Čajom, koje će se održati iduće subote u Zagrebu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Podsjetimo, par je u sretnoj vezi već 6 godina, a zaručili su se u listopadu 2018. godine. Par se zapravo poznaje još iz djetinjstva jer su odrasli u istoj četvrti u Sesvetama, prvo su se neko vrijeme dopisivali, a zatim počeli i izlaziti.

Marinela studira ekonomiju, radi, a i profesionlno trenira odbojku u jednom drugoligaškom zagrebačkom klubu pa su joj odricanja radi sporta itekako poznata. Kako su oboje samozatajni, detalji o njihovoj vezi ne znaju se, a par tu i tamo podijeli fotografije zajedničkih trenutaka na društvenim mrežama. Ipak, ono što ne skrivaju jest koliko se vole i koliko su jedno drugome podrška.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Ipak, kako doznaje Večernji.hr od izvora bliskog paru, dok se Filip pripremao za meč, Marinela je svu organizaciju preuzela na sebe. Prelijepa mladenka navodno je u jednom danu izabrala vjenčanicu i cipele, a najviše ju je brinulo da se Filip vrati čitav kući, bez ozljeda, kako bi u miru proslavili ovaj važni dan.

Filipu će kum biti dugogodišnji prijatelj i tajnik Bruno Malić, a Marineli kuma prijateljica iz djetinjstva. Šuška se i kako bi par medeni mjesec mogao proslaviti na safariju u Africi. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene