Luda ljubavna priča

Bogata nasljednica i zvijezda YouTubea koja je promijenila spol vjenčale se na raskošnoj proslavi

Gigi Gorgeous, Nats Getty (Foto: Instagram) Gigi Gorgeous, Nats Getty (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Georgeous i Natalia Getty (Foto: Instagram) Gigi Gorgeous, Nats Getty (Foto: Instagram) +0 Gigi Gorgeous, Nats Getty (Foto: Instagram) Galerija

Senzacija YouTubea Gigi Gorgeous i nasljednica Nats Getty ozakonile su vezu bajkovitim vjenčanjem.

Njihova ljubav planula je krajem 2016. godine.

Pogledaj i ovo Petra Dimić (Foto: Instagram) Nije joj prvi put Tko je youtuberica koja je razbjesnila Hrvate komentarima o hrabrim vatrogascima koji su gasili požar na Zrću?

27-godišnja senzacija YouTubea Gigi Gorgeous i godinu dana mlađa dizajnerica i milijarderska nasljednica Nats Getty sada su i ozakonile svoju vezu bajkovitim vjenčanjem u Kaliforniji.

I dok je Gigi blistala u raskošnoj vjenčanici, njezina supruga odlučila se za odijelo iz vlastite kolekcije. Kako i priliči bogatim zvijezdama, vjenčanje je bilo raskošno i na njemu je navodno bilo oko 220 uzvanika, a par je na njega sletio helikopterom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

Gigino pravo ime je Gregory Allan Lazzarato i iako je plavuša počela objavljivati videouratke još u 2008. godini, najviše pozornosti privukla je 2013. godine kada se deklarirala kao transrodna osoba. Pogađate, svoju transformaciju od Gregoryja do Gisele vjerno je dokumentirala, što je privuklo itekakvu publiku.

Također, dotična se do 2016. godine izjašnjavala kao biseksualna, da bi se spomenute godine deklarirala kao lezbijka.

"Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je djevojka. Ne sramim se toga i smatram se jako sretnom. Nikada dotad nisam osjetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka", otkrila je Gigi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je Natalia pomogla da se seksualno opredijeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

2016. godine upoznala je milijarderku i pripadnicu poznate "uljne" Getty obitelji, Nataliju, s kojom se zaručila u ožujku 2018. godine, također pred kamerama.

Naime, Natalia je svojoj odabranici taj dan rekla kako će odraditi snimanje. Privatnim helikopterom stigle su u jedan dvorac u Parizu, gdje je dotična kleknula pred zvijezdu YouTubea pred prijateljima i obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

Kada je Gigi rekla "da", dogodio se spektakularni vatromet, a cijeli romantični događaj bio je dokumentiran na društvenim mrežama. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +1 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Poslije ove vruće fotke naša voditeljica objavila je još dvije, koje je komentirao i muž Žanamari Perčić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene