Pogledajte ih samo...

Sve je počelo 1996. i vrijede na milijune dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bliži nam se najiščekivanija modna revija – ona donjeg rublja Victoria's Secreta! I dok Candice Swanepoel ove godine ima čast nositi Royal grudnjak, prisjetili smo se i ostalih sretnica kroz povijest...

Victoria's Secret svakako je najprestižniji modni događaj na kojem jedne od najljepših žena na svijetu nose seksi donje rublje.

Pogledaj i ovo Heidi Klum u zagrljaju mladog supruga Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Ove godine posebnu je čast dobila Candice Swanepoel koja nosi grudnjak 'Royal Fantasy' ukrašen dijamantima, rubinima i žutim safirima vrijedan preko 10 milijuna dolara. Sadrži čak 4 200 komada dragog kamenja, a poseban ukras je i 52-karatni rubin u obliku kruške i 18-karatnog zlata.

>> 'Mislim da nikada nisam ništa ljepše vidjela'

Prvi Fantasy grudnjak nosila je Claudia Schiffer 1996., tada je bio vrijedan 1 milijun dolara dok ovaj iz 2013. stoji 10 milijuna dolara! O tada jedna od sretnica nosi Royal Fantasy grudnjak optočen dragim kamenjem, a mi smo se prisjetili svih ljepotica – neke od njih su i više puta nosile nekoliko milijuna dolara vrijedan kompletić!

Fantasy Bra osmišljen je kao 'ultimativni božićni poklon' iako niti jedan nije prodan osim središnjeg dijamanta od grudnjaka iz 2004. koji je našao svog kupca.

Heidi Klum jedina je Anđelica koja je čak tri puta nosila Fantasy grudnjak; prvi put 1999. vrijednosti 10 milijuna, zatim 2001. 12,5 milijuna, te 2003. od 11 milijuna dolara.

Gisele Bündchen (2000., 2005.), Tyra Banks (1997., 2004), Karolina Kurkova (2002., 2006.) i Adriana Lima (2008., 2010.) nosile po dva puta. Cijelu listu ljepotica koje su nosile poseban grudnjak pogledajte u galeriji - teško je odabrati najdražu... ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene