Kakvo slavlje!

Vedran Mlikota proslavio 50. rođendan, u Zagvozd stigle stotine gostiju: "Samo je jedan Mliki!"

Vedran Mlikota (Ivo Cagalj/PIXSELL) Vedran Mlikota (Ivo Cagalj/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Mlikota (Ivo Cagalj/PIXSELL) +0 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Vedran Mlikota proslavio je 50. rođendan u rodnom Zagvozdu.

Domaći glumac Vedran Mlikota proslavio je jubilarni 50. rođendan na velikom slavlju koje je priredio za svoje prijatelje i kolege, a gdje drugdje nego u rodnom mu Zagvozdu.

Pogledaj i ovo Cardi B i Offset (Foto: Instagram) A tek poklon... Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

Da je Vedran odlučio organizirati sve u svom stilu svjedoči i brojka od nekoliko stotina gostiju koje je odlučio pozvati kako bi se svi zajedno zabavili uz glazbu, bogatu gozbu i piće. 

Među njima su se našli glumica Ana Maras Harmander, glumice Anja Šovagović Despot, Mia Begović, Marija Škaričić, Ornela Vištica, glumci Goran Navojec, pjevači Guliano, Jole i supruga Ana, Mate Bulić ali i predsjednički kandidat Miroslav Škoro te mnogi drugi.

Neki od njih podijelili su dio atmosfere na društvenim mrežama, poput Ornele Vištice koja je objavila video sa slavlja koje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

"Uživo iz Zagvozda! Tko zna koliko ljudi je večeras ovdje ali znamo da je samo jedan naš Mliki! Živio nam", napisala je Ornela uz video.   

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: IMDB) +3 Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Celebrity Stiflerova mama koja je bila san snova mnogih tinejdžera i nakon 20 godina izgleda odlično

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene