kakav vikend!

Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 +20 Valentina Walme - 3 Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić vjenčali su se ovu nedjelju, a sada su na društvenim mrežama pokazali i kako je sve izgledalo.

Bivša pobjednica prošle sezone "Plesa sa zvijezdama", Valentina Walme i glumac Marko Petrić iznenadili su javnost svojim crno-bijelim fotografijama s vjenčanja.

Sada su na svojim pričama na Instagramu pokazali i kako je izgledala cjelokupna ceremonija. 

Naime, Valentina je imala čak dvije vjenčanice - jednu dugu bez naramenica s prorezom, a kasnije se presvukla u kratku s volanima.  Imala je i dvije frizure: zalizanu punđu, a zatim valove.

U jednoj od priča podijelila je i onu s Pedrom Soltzom s kojim je pobijedila u prošlogodišnjoj sezoni "Plesa sa zvijezdama". 

Na videima smo mogli uočiti još neka poznata lica: Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela te mnogi drugi.

Domenica je u jednom trenutku otišla do vjenčanog stola te zapjevala s Markom. 

Sve to možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, prošle godine Valentina je odnijela pobjedu u ''Plesu sa zvijezdama'' sa svojim plesnim partnerom Pedrom Soltzom.

Valentina i Marko svoju su vezu potvrdili na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Zaručili su se u rujnu prošle godine.

Zanimljivo je da je i Marko iste sezone sudjelovao u showu, a plesao je s mentoricom Gabrijelom Pilić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović - 2 Žiri MasterChefa - 2 Žiri MasterChefa - 1 Damir Tomljanović - 2 +24 Damir Tomljanović - 3 Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite što bi najiskusniji član žirija MasterChefa bio da ne kuha: ''Bilo mi je to interesantno...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller Celebrity Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene