Predivna svadba

Oženio se olimpijac! Valent Sinković i Antonela Sušak uplovili u bračnu luku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada odvjetnica i uspješni veslač vjenčali su se u zagrebačkoj Crkvi svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu. Antonela je nosila vjenčanicu studija Arileo.

U sunčano subotnje popodne su u zagrebačkoj Crkvi svetog Antuna Padovanskog u bračnu luku uplovili europski, svjetski i olimpijski pobjednik Valent Sinković, stariji brat iz nepobjedivog veslačkog dvojca Braće Sinković, i mlada odvjetnica Antonela Sušak.

Pogledaj i ovo Filip i Marinela Hrgović uvijek uz njega Filipu Hrgoviću najveća je podrška njegova lijepa supruga, prati ga na svim mečevima, a poznaju se još od djetinjstva!

Zavjete vječne ljubavi i vjernosti mladenci su izrekli u užem krugu obitelji i prijatelja, a svadbeno veselje nastavilo se na privatnom imanju u blizini Zagreba. Najljepše želje za sretan zajednički život, poželili su im i kumovi, Filip Hrgović, europski prvak u boksu i Karla Gea Kacer, dugogodišnja Antonelina prijateljica. Za taj poseban dan, mladenka je odabrala custom made vjenčanicu koju je za nju dizajnirao modni studio Arileo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene