U 62. godini

Preminuo glumac Tom Sizemore, zvijezda filmova "Spašavanje vojnika Ryana" i "Pad crnog jastreba"

Tom Sizemore Tom Sizemore Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Sizemore Tom Sizemore Tom Sizemore - 3 Tom Sizemore - 2 Tom Sizemore - 1 Tom Sizemore Tom Sizemore - 4 Tom Sizemore - 2 Tom Sizemore - 3 Tom Sizemore - 1 +9 Tom Sizemore - 10 Galerija

Američki glumac Tom Sizemore, poznat po radu u filmovima kao što su "Spašavanje vojnika Ryana", "Prava romansa" i "Pad crnog jastreba", preminuo je u 62. godini nakon moždane aneurizme.

Američki glumac Tom Sizemore, poznat po radu u filmovima kao što su "Spašavanje vojnika Ryana", "Prava romansa" i "Pad crnog jastreba", preminuo je u 62. godini nakon moždane aneurizme.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) KROZ TRNJE DO ZVIJEZDA Sad su velike glumačke zvijezde, ali karijeru su otpočeli u - pornofilmovima

Sizemore je preminuo u petak u bolnici u Burbanku u Kaliforniji, rekao je njegov menadžer Charles Lago. Glumac je 18. veljače u kritičnom stanju nakon aneurizme na mozgu doveden na odjel intenzivne njege Medicinskog centra Providence Saint Joseph u Burbanku. Tijekom boravka u bolnici bio je u komi.

Ranije ovog tjedna Lago je objavio izjavu u ime rodbine glumca: "Liječnici su obavijestili njegovu obitelj da više nema nade i preporučili odluku o kraju života."

Lago je u izjavi rekao da je Sizemore "preminuo mirno u snu ... u bolnici St Joseph's Burbank. Uz njega su bili članovi obitelji".

Rođen 29. studenog 1961., Thomas Edward Sizemore Jr. odrastao je u Detroitu. Otac mu je bio odvjetnik i profesor, a majka gradska pravobraniteljica. Nakon što je pohađao Sveučilište Wayne State, Sizemore je magistrirao na Sveučilištu Temple i preselio se u New York kako bi se bavio glumom. Njegov prvi glumački uspjeh dogodio se kada ga je Oliver Stone angažirao za malu ulogu u filmu "Rođen 4. srpnja".

Sizemore je 1998. glumio uz Toma Hanksa i Matta Damona u Oscarom nagrađenoj drami Stevena Spielberga o Drugom svjetskom ratu "Spašavanje vojnika Ryana".

Tijekom 1990-ih igrao uloge je žestokih momaka u filmovima kao što su "Rođeni ubojice", "Wyatt Earp" i "Vrućina". Godine 2000. dobio je nominaciju za Zlatni globus za glavnu ulogu bivšeg mafijaša u bijegu u filmu "Zaštita svjedoka". Također je imao glavnu ulogu u vojnoj drami "Pad crnog jastreba".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Erika Jayne - 2 Erika Jayne - 4 Erika Jayne - 3 Erika Jayne - 1 +2 Erika Jayne Nekad i sad Šuškalo se da joj teško pada razvod od 32 godine starijeg moćnika, a sada je pokazala nevjerojatnu transformaciju!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković - 1 Paula Tonković - 3 Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 Jelena Perić, Fllip Vidović i Paula Jeričević - 2 +23 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Celebrity Zvijezda našeg showa pokazala kako izgleda bez trunke šminke pa potaknula na reakcije pratitelja: ''Jednako volim, ista osoba!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene