"Nedostajat će"

Udala se kći neprežaljene legende narodne glazbe, blistala je u čipkastoj vjenčanici, a ispunit će i njegovu želju

Marija Ramadanovski Marija Ramadanovski Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Ramadanovski - 5 Marija Ramadanovski - 4 Marija Ramadanovski - 3 Marija Ramadanovski - 2 Marija Ramadanovski - 1 Džej Ramadanovski - 3 Džej Ramadanovski - 1 Džej Ramadanovski - 1 Džej Ramadanovski - 4 Džej Ramadanovski - 2 +2 Džej Ramadanovski - 3 Galerija

U Beogradu se udala kći Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski koja je sudbonosno da izrekla Stefanu Davidoviću.

Kći nikad prežaljenog kralja romske glazbe Džeja, Marija Ramadanovski udala se za svog partnera Stefana Davidovića u Beogradu, a tamošnji mediji prenose kako na svoj veliki dan nije zaboravila oca i njegove želje.

Marija je kao mladenka zablistala u raskošnoj čipkastoj haljini na jedno rame, koja je imala i veo, a s lica nije skidala presretni osmijeh. Svadbeno slavlje održava se u jednom restoranu, a mladence i njihove goste zabavlja Rule bend, a za prvi ples su odabrali Džejevu pjesmu "Sunce ljubavi", prenosi Avaz.

Od poznatih gostiju na svadbu su stigli Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić i Adil koji su se našli na popisu 300-injak gostiju.

"Definitivno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želio je da vidi svoju kćer sretnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao pričati s njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i pol dana" izjavila je za Avaz Andrijana Tomanić, koja je bila sa Džejem do posljednjeg dana njegovog života. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 +6 Daniel Day-Lewis - 1 Nekad i sad Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene