Viktorija otkrila

U kratkom roku skinula kile nakupljene u trudnoći: Koja je tajna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija Rađa jedna je od najljepših lica na domaćoj sceni. Iako je sanjala o karijeri na televiziji, posvetila se obitelji i majčinstvu.

Viktorija Rađa, supruga košarkaša Dine Rađa, s godinama je sve sretnija i bolja. Ona i Dino u braku su 10 godina i za Story kaže kako su 'savršeno usklađen mehanizam'.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Na pitanje što najviše cijeni kod Dine, odgovara, 'Njegovu snagu, stabilnost i dobrotu. I to koliko se svaki dan trudi da budem sretna i voljena'. Priznaje i da je strastvena u svemu što radi, pa tako i u odnosu! Iako je Viktorija prije bavila pjevanje i sanjala o karijeri na malim ekranima, sve se promijenilo kada je rodila djecu.

Kilograme u trudnoći otopila je dojenjem i vježbanjem

Viktorija je priznala i kako je u trudnoći dobila ukupno 42 kilograma, a višak je skinula u prvih šest mjeseci nakon poroda. Tajna je u dojenju! Vježbala je, a i jako je pazila na prehranu. Odricala se slasnih zalogaja i hranu je samo mirisala!

>> Sjećate se Miss Dalmacije '95-te? Evo kako izgleda danas!

I danas je za njezinu lijinu najzaslužnije redovito vježbanje, a sada joj je to još lakše jer je nedavno otvorila i vlastiti fitness centar BaBAi u suradnji s Vladanom Vitasom.

Godine je ne plaše, Viktorija se veseli starosti i borama – a kako i ne bi kada izgleda tako dobro!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene