Našli su se

Glumica bi trebala roditi svaki čas, a oca djeteta javnosti je pokazala samo 4 dana prije vjenčanja

Amy Schumer (Foto: Profimedia) Amy Schumer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Schumer (Foto: Profimedia) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Amy Schumer i Ben Hanisch (Foto: AFP) Galerija

Amy Schumer prekinula je s Benom Hanischem u svibnju 2017. godine, a u rujnu je počela ljubiti Chrisa Fischera.

Slavna glumica i komičarka trebala bi roditi kroz nekoliko tjedana.

Pogledaj i ovo Amy Schumer Što vi mislite? Slavna američka komičarka trebala je glumiti najpoznatiju lutku na svijetu, vode se rasprave bi li ona bila bolji izbor za ovu ulogu!

Radi se o 37-godišnjoj Amy Schumer koja je još uvijek poslovno aktivna, no najviše uživa u šetnjama u slobodno vrijeme, iako se pritom ne odvaja od mobitela.

Plavokosa komičarka tako je nedavno viđena u jednom parku u New Orleansu bez trunke šminke, ali s velikim osmijehom na licu zbog sretnog privatnog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

Podsjetimo, Amy se 13. veljače 2018. godine udala za farmera i kuhara Chrisa Fischera, a njihova veza i vjenčanje bili su veliko iznenađenje za njezine obožavatelje i općenito javnost koja niti nije znala da je glumica ponovno sretno zaljubljena. Naime, Amy je njihovu vezu potvrdila cijelom svijetu svega 4 dana prije vjenčanja na plaži u Malibuu.

Glumica je do svibnja 2017. godine bila u 2-godišnjoj vezi s Benom Hanischem, a u rujnu je počela hodati s Chrisom. Amy i Chrisa upoznala je njegova sestra koja je bila Amyna asistentica.

Zanimljivo, dan nakon što je Amy objavila da se udala, njezin bivši dečko Ben svijetu je također predstavio novu djevojku, a pored njezine fotografije napisao je "ja sam pravi sretnik".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ben hanisch (@benhanisch) on

Vjerujemo kako komičarku tada više nije bilo nimalo briga za bivšeg dečka, a uskoro stiže kruna ljubavi s Chrisom. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: AFP) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) +5 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Celebrity Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene