svaku večer show!

Aleksandri Prijović na trećem koncertu u Areni Zagreb pridružili su se gosti zbog kojih je publika vrištala!

Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Slavko Midžor/Pixsell 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 25 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 +29 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Galerija

Aleksandra Prijović je treću večer zaredom napunila Arenu Zagreb.

Srpska regionalna zvijezda Aleksandra Prijović i treću večer zaredom napravila je spektakl u rasprodanoj Areni Zagreb.

Čim je izašla na pozornicu, zavladala je odlična atmosfera, kao i na prethodna dva koncerta, a i ovaj put su joj se na pozornici pridružili gosti iznenađenja.

Prvi gost na trećem koncertu bio je srpski turbo-folk pjevač MC Stojan, kojeg je publika dočekala vriskom.

"Hvala ti što si došao kao moj prijatelj, puno te volim", rekla mu je Aleksandra, a on joj je poručio da mu je čast i zadovoljstvo.

"Ova djevojka zaslužuje sve što joj se događa, hvala ti od srca, voli te MC Stojan", dodao je.

MC Stojana mnogi zasigurno pamte po pjesmi "Bičuj me", a u Areni je izveo svoj noviji hit "La Miami" te je s Aleksandrom otpjevao i njihov duet "Šta bi".

Treću večer zaredom je izvela i pjesmu Parnog Valjka "Dođi" koju je i ovaj put, kao i na dva prethodna koncerta, publika s njom pjevala uglas.

Druga gošća bila je Tea Tairović, a i ona je po izlasku na pozornicu izazvala krikove publike. Ona je s Aleksandrom otpjevala pjesmu "Budalo", a zatim je sama izvela i pjesmu "Hajde".

Fotografije s trećeg koncerta Aleksandre Prijović u Areni Zagreb pogledajte u galeriji.

Aleksandra je dosad na koncertima u Areni Zagreb ugostila i Acu Pejovića, Željka Samardžića, Dejana Kostića, Milicu Todorović te Bojana Vaskovića, a šuška se da bi joj se na jednom od preostala dva mogle pridružiti Lepa Brena i Jelena Rozga.

Prijović je nagađanja o Rozgi komentirala nakon prvog koncerta.

"Njenu podršku imam, a hoće li biti gost na koncertima u Zagrebu, ne bi otkrivala to", rekla je na konferenciji za medije.

Aleksandra Prijović u Areni Zagreb nastupa još u ponedjeljak i srijedu, a svih pet koncerata je rasprodano do zadnjeg mjesta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Žiri showa Supertalent Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene