"Stvarno sramota"

Evo kako je Tony Cetinski reagirao nakon što su mu otkazali koncert u Sarajevu: "Nek' sam i ja to doživio..."

Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Matteo, Mirko i Tony Cetinski - 10 +19 Matteo, Mirko i Tony Cetinski - 7 Galerija

Tony Cetinski oglasio se na društvenim mrežama nakon otkazanog koncerta u Sarajevu.

Naš pjevač Tony Cetinski trebao je nastupiti u Sarajevu povodom 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, 10. veljače ispred Vječne vatre, međutim od njegova koncerta neće biti ništa, a sada se i sam o tome oglasio.

Njegov je nastup otkazan nakon brojnih reakcija, a o svemu se  prvotno oglasila gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

''Grad Sarajevo niti je ugovarao koncert Tonyja Cetinskog niti ga otkazuje. Svoj posao od trenutka preuzimanja mandata obavljam pošteno. Svaka marka Budžeta Grada Sarajeva namjenski je utrošena i tako će i ostati dok sam ja na čelu ove institucije. Prema javnosti sam uvijek otvorena i ne dopuštam da se baca ljaga na bilo što što radim'', napisala je između ostalog Karić uz svoju fotografiju na Instagramu.

Novonastalu situaciju prokomentirao je i sam Tony oglasivši se na društvenim mrežama.

"Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu!!!!!!
Nek' sam i ja to doživio. Eto da i mene netko zabrani iliti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide.

Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav! Ovim ćemo koncertom moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan , točnije 29. 1. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šošem.

Tako da, eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na dio stihova: …nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi... Samo je važno da l' si čovjek ili nisi!!!" napisao je Tony u statusu koji je podijelio na svom Facebooku.

"Bravo, kapa do poda", "Stvarno sramota... Ali Vi ste, Tony, velik i dobar čovjek, s najboljim glasom u regiji i šire, a ovakve tužne i ružne stvari samo će biti poticaj da budete još bolji i čovjek i glazbenik", "Otkazati koncert fantastičnog Tonyja gdje god da se održao i dopustiti ga raznim plastičnim pevaljkama koje nariču i plaču, stvarno ali stvarno nema veze sa zdravim razumom!", "Sjećam se koncerta u Skenderiji 1996., bila sam curetak i to mi je jedan od najljepših koncerata na kojem sam bila i koji i dandanas pamtim. Ne pamtim nacionalizam. Nažalost, otad se mnogo toga promijenilo na Balkanu… Podrška, Tony", "Zašto to? Znam da je u Tuzli bio koncert za pamćenje, otkud sad ovo sve? Opet politika miješa svoje prste, u Bosni se sve sluša i nema mjesta za mržnju", "Tebi velika podrška i vidimo se u zagrebačkoj Areni", "Napokon Zagreb, uljepšao si mi dan", komentari su koje je dobio od svojih obožavatelja.

Pogledaji ovo Tony Cetinski Celebrity Cetinski se oglasio o burnim reakcijama zbog nastupa u Sarajevu: "Prvi sam se od glazbenika vratio tamo, tog dana nije bio policijskog sata..."

Informacija da će Tony nastupati na godišnjici Olimpijade izazvala je niz reakcija, a među prvima je svoje mišljenje o tome iznijela Hana Hadžiavdagić Tabaković svojom objavom na društvenim mrežama.

"Baš me zanima bi li itko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo događanje pozvao pjevača koji nije iz njihove zemlje… Evo, odgovorit ću vam - nikada! Pored toliko mladih perspektivnih pjevača iz BiH i živućih legendi ti zoveš nekoga 'sa strane' za obilježavanje 40 godina ZOI-ja?! Što je s glavom??? No comment!!! P. S. Manifestacija jest bila ExYu, ali u BiH se narod treba osvijestiti da ta ista Juga u regiji više nikoga ne zanima, pogotovo ne #ZOI84 i da svatko ima svoju državu koju voli više od svega, pogotovo ZOI-ja od prije 40 godina i da samo BiH financira taj koncert 10. 2. Hvala", napisala je tada nezadovoljna Hana.

Što mislite o otkazivanju Tonyjeva koncerta?

  • Zašto se to danas događa?
  • Neka ga zabrane.

Ukupno glasova:

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni - 1 In Magazin: Severina Vučković - 1 Severina +25 Severina Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene