''Bratko moj...''

Tony Cetinski neprežaljenom je Toši napisao posvetu koja tjera suze na oči: ''Kad se sjetim, muka mi je...''

Tony Cetinski i Toše Proeski Tony Cetinski i Toše Proeski Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski i Toše Proeski - 2 Nina Badrić i Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski i Antonija Šola Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski +15 Toše Proeski Galerija

Tony Cetinski obilježio je godišnjicu smrti pjevača Toše Proeskog uz opis koji tjera suze na oči i njihovu zajedničku fotografiju.

Pjevač Tony Cetinski prisjetio se Toše Proeskog, svog neprežaljenog kolege koji je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći kod Nove Gradiške 16. listopada 2007. godine.

Njih dvojica surađivali su tijekom Tošina života, a Tony mu je sada posvetio emotivnu objavu uz njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju.

"Dragi bratko, teška su ova vremena, ali nema predaje jer ništa nije toliko teško kao ovih 16 godina bez tebe. Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put kada se prisjećamo tog kobnog jutra otkad te nema. Od dana kada si otišao ovdje na zemlji je za nas koji smo te voljeli neka vizija idealnog svijeta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo, ali baš ništa nije isto bez tebe moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili. Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće. Znam da si tu negdje i bdiješ nad nama, ali nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmijeh kao i tvoja riječ i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost maloga djeteta u tijelu odrasle osobe pune razumijevanja za svakoga", napisao je.

"Često pomislim da ne mogu više, ali onda iste sekunde daješ svoj znak. Ili se čuje tvoja pjesma ili netko pošalje poruku vezanu uz tebe koja ohrabruje i daje mi snagu da se podignem i krenem dalje. Nikada ti nećemo moći dovoljno zahvaliti i nikada te nećemo prežaliti bratko moj. Tužna je svaka godišnjica tvog odlaska, tužan je svaki dan i svaki tren, ali moramo dalje živjeti u nadi da ćemo se ponovo sresti. Zauvijek tvoji, potpisujemo", završio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Podsjetimo, Tony i Toše zajedno su imali pjesmu ''Lagala nas mala'' koja je u regiji brzo postala hit, a Makedoncu su tad predviđali blistavu karijeru. No, ona je naglo prekinuta u tragičnoj prometnoj nesreći.

Toše je tada imao samo 26 godina, a brojni obožavatelji i kolege ni danas ga ne mogu prežaliti, a njegove pjesme poput "Igre bez granica", "Bože, brani je od zla", "Ledena", "Čija si", "Ko ti to grize obraze", "Pratim te" i danas su među omiljenima, a njihove tekstove mnogi znaju od riječi do riječi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 1 +27 Kaja Vidmar Celebrity Predivne vijesti u obitelji bivšeg Vatrenog! Lijepa Kaja rodila je drugo dijete pa objavila emotivnu fotografiju

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi - 5 Gianluca Vacchi - 6 Gianluca Vacchi - 1 +27 Gianluca Vacchi - 2 Celebrity Najseksi djedica na svijetu otkrio je detalje iz veze s 27 godina mlađom, savršenstvo na društvenim mrežama ipak ne traje uvijek!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene