"Bičuj, bičuj me.."

Tko je srpski folker čija je najava koncerta u zagrebačkom muzeju izazvala žestoke reakcije? Mladi Hrvati ga obožavaju, a evo o čemu pjeva

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju MC Stojan - 1 MC Stojan - 3 MC Stojan - 6 MC Stojan - 7 MC Stojan - 2 MC Stojan - 4 MC Stojan - 5 MC Stojan - 8 MC Stojan - 9 MC Stojan - 10 +15 MC Stojan - 11 Galerija

Najava koncerta MC Stojana u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt izazvala je žestoke reakcije javnosti, no srpski folker velika je regionalna zvijezda, a slušaju ga i Hrvati.

Srpski turbo folk pjevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, postao je top tema domaćih showbiznis medija nakon što se na društvenim mrežama pojavila najava njegova koncerta u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović i MC Stojan A djevojke ga obožavaju Tko je srpski folker koji je izazvao histeriju uzvika na trećem koncertu Aleksandre Prijović? Jednom se škakljivom pjesmom posebno proslavio!

"Došlo je vrijeme da vam najavimo jedan od najvećih spektakla u centru Zagreba. U petak 10. lipnja, u Muzeju za umjetnost i obrt (MUO) nastupat će jedna od najvećih zvijezda Balkana MC Stojan", pisalo je u najavi koja je izazvala burne reakcije javnosti zbog Stojanova glazbenog izričaja i lokacije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NaviX Events (@navixevents)

Nije dugo trebalo da se oglase iz muzeja, a u priopćenju koje su objavili vijest su demantirali.

"S obzirom na objave i najave koncerta MC Stojana u Muzeju za umjetnost i obrt obavještavamo Vas da se u Muzeju NEĆE održati navedeni koncert. MUO nikada nije dao suglasnost za održavanje koncerta organizatoru i zakupniku prostora Restorana. Nažalost, za to smo saznali tek putem medija i društvenih mreža te smo odmah po saznanju na to upozorili i zatražili otkazivanje komercijalnih javnih događanja bilo kakve vrste. Obavještavamo da se spomenuti koncert NEĆE i NE MOŽE održati u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt niti se planiraju slična događanja s obzirom da je MUO zatvoren za javnost radi priprema za početak obnove", piše na službenoj Facebook stranici zagrebačkog Muzeja za umjetnost i Obrt.

No unatoč žestokim reakcijama javnosti na koncert srpskog folkera u muzeju, radi se o trenutno jednom od najslušanijih glazbenika u regiji, kojeg obožavaju i mladi Hrvati.

Stojan je jedan od zadnjih hitova snimio s popularnom Breskvicom, polovicom nekadašnjeg dua Voyage i Breskvica, a njihov duet "Život si moj" dugo je vremena bio među 10 najslušanijih pjesma u regiji.

Proslavio se 2005. godine s pjesmom "Bičuj me Stojane", a oprije toga je objavio još nekoliko pjesama seksualne tematike, no sve su bile i šaljive.

Ostvario je i uspješne suradnje s drugim popularnim srpskim glazbenicima poput grupe Hurricane, Sandre Afrike, Ace Lukasa, pokojne Ksenije Pajčin i mnogim drugima.

Još neki od hitova koje je izbacio zadnjih godina su "Candy", "La Miami", "Šalji broj" i "Alo!".

MC Stojan je poznat i po svojem osebujnom stilu, a zadnjih godina privlači pažnju javnosti i velikom fizičkom transformacijom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene