Neočekivano!

Omiljeni televizijski voditelj iz susjedstva rastužio priopćenjem, nakon 10 godina došao je kraj njegovom braku

Ognjen Amidžić Ognjen Amidžić Antonio Ahel/ATAImages 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Amidžić - 1 Ognjen Amidžić - 2 Ognjen Amidžić - 3 Ognjen Amidžić - 4 Ognjen Amidžić - 5 Ognjen Amidžić - 1 Danijela Dimitrovska - 1 Danijela Dimitrovska - 2 Danijela Dimitrovska - 3 Danijela Dimitrovska - 4 +10 Danijela Dimitrovska - 5 Galerija

Poznati televizijski voditelj Ognjen Amidžić i supruga Danijela Dimitrovska rastaju se nakon deset godina braka, ovo je njihova priča.

Regionalnu estradnu scenu pomalo je iznenadila vijest da se rastaje jedan od omiljenih parova, televizijski voditelj showa ''AmiG'' Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko će ako ona neće? Sandra Afrika izazvala kaos na Instagramu

Par je objavio priopćenje u kojem su naveli da je njihovom braku nakon 10 godina došao kraj, ali će ostati u dobrim odnosima zbog sina Matije.

''Želimo vas obavijestiti da smo se odlučili rastati, a odluku o razvodu smo donijeli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zbog interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mjesta dodatnim špekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj suradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi'', objavili su.

Popularni voditelj jednom je prilikom priznao da ga je bilo strah prići Danijela, a otkrio je i kako su se on i supruga upoznali.

''Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put vidio njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najljepša žena. Naravno da sam bio svjestan u što se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko tkose zna dobro ponašati. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neugodnu situaciju'', pričao je Ognjen o Danijeli.

Priliku da ju upozna dobio je na snimanju svoje emisije 2009. godine, a Ognjen nije znao kako joj prići.

''Danijela i ja smo se upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan dojam. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cvijeća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reagira na one stvari koje nisu materijalne'', otkrio je.

Danijela je tada živjela u New Yorku pa je par održavao vezu na daljinu jer je Ognjen živio i radio u Beogradu sve do danas, a 2012. godine stali su pred oltar.
2013. rodio im se i sin Matija, a godinama su slovili za jedan od najsimpatičnijih parova balkanske scene.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 +1 Camila Cabello - 2 Celebrity Bez oklijevanja pokazuje sve što se većina žena boji pokazati, a kritike na račun izgleda ne uzima k srcu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene