opet zajedno!

Naša lijepa glumica nakon vijesti o razvodu vratila se u naručje svojeg mentora, evo što ih je ponovno spojilo!

Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +20 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić nastupili su na međunarodnom plesnom eventu Adriatic Royal Pearl, a pridružili su im se i Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec.

Za vikend je u Opatiji održan međunarodni plesni event "Adriatic Royal Pearl", koji već četvrtu godinu organizira član žirija showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci.

Na događaju su nastupila i dva para iz protekle sezone "Plesa sa zvijezdama", Tara Thaller i Mateo Cvenić te Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec.

Naše glumice pokazale su što su naučile u showu te su potvrdile da su zasluženo dobile pozivnice za ovaj prestižni plesni događaj, a Daria se proslavila u svim kategorijama.

"Naša Daška pobijedila sve plesove", napisao je Jarnec u svojim pričama na Instagramu, gdje se pohvalio i diplomom koju su dobili.

Inače, Tara je nedavno iznenadila javnost objavom da se razvodi od supruga Farisa Pinje, nakon manje od dvije godine braka.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno svaka takva odluka je teška, no kada dolazi iz obostranog stava sam razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

Tara inače o privatnom životu ne voli previše govoriti, a ona i Faris vjenčali su se u potpunoj tajnosti prije godinu i pol dana. Međutim, poslovne obveze učinile su da se njihovi putevi moraju razići.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene