Rijetko je vidimo

Samozatajna unuka Ivice Todorića osvanula u haljini s opakim izrezima, odabrala ju je za posebnu prigodu!

Tara Balent - 1 Tara Balent - 1 Tara Balent/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Balent - 2 Tara Balent - 3 Tara Balent - 4 Obitelj Todorić i Balent Iva Todorić i Zdravko Čolić - 3 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 2 Iva Todorić i Zdravko Čolić - 1 Iva Todorić - 6 Iva Todorić Iva Todorić +9 Iva Todorić - 7 Galerija

Tara Balent za proslavu svojeg djeda Ivice Todorića odabrala je glamuroznu haljinu s prorezima naše domaće dizajnerice koju inače obožava.

Iva Todorić na svojem profilu na Instagramu podijelila je dio slavljeničke atmosfere s proslave njezina oca Ivice Todorića, a posebnu je pažnju među dotjeranim članovima obitelji privukla njezina kći Tara Balent.

Pogledaj i ovo Svadba (Foto: Screenshot Instagram) O ovome će se pričati Na srpsku svadbu godine stigle i poznate Hrvatice, Nina Badrić i Lepa Brena pjevale gostima i mladencima

Tara je, naime, za tu prigodu odabrala haljinu s opakim izrezima i poluprozirnim dijelovima, koja je djelo naše poznate dizajnerice Matije Vuice, koja je i sama njezine fotografije podijelila na društvenim mrežama.

"Za jedan sasvim poseban događaj divna Tara došla je u moj atelier. Isprobali smo više haljina, jer uvijek mi je poseban gušt isprobavati s Tarom. Sve joj super stoje, al ova ju je baš čekala, i to je bilo tri da za nju, jer ništa bez Ive Balent", napisala je Matija uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

"Predivno, i djevojka i haljina", "Ivaaaa, pa mala gori", "Naša ljubav", komentirali su Matijini pratitelji.

Taru inače najčešće imamo priliku vidjeti u glamuroznim izdanjima, a Matijine kreacije često nosi, pa je u haljini s njezinim potpisom zablistala je i na svojoj maturalnoj zabavi prije dvije godine.

Iva je Taru dobila s bivšim suprugom Hrvojem Balentom, s kojim je u braku bila od 2001. do 2018. godine, a uz nju, imaju sinove Ivana i Antu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 3 Joan Collins i Percy Gibson Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) +14 Joan Collins (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarna glumica u 90. godini pozirala u badiću, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +28 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Celebrity Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene