Blistava koža

Prelijepa Turkinja otkrila svoje male tajne za savršen izgled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon napornih sati snimanja koji znaju potrajati i cijeli dan, glumica serije 'Dila' ističe kako je upravo tada njezinoj koži potrebna najveća njega.

Osim detaljnog čišćenja kože, glumica Hatice Sendil pazi na prehranu kao i na potrebnu dozu sna.

Pogledaj i ovo Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Turska verzija Severine Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski...

'Prehrana je za mene jako važna. Ravnotežu održavam s pomoću kvalitetnog i dobrog sna i programa prehrane u kojem prevladavaju proteini. Jako pazim na čistoću kože. Svaki je dan čistim mlijekom. I uvijek pijem jako puno vode, kao što svi kažu', kaže zvijezda serije Dila.

Intervju sa zvijezdom Dile Hatice Sendil: 'Dubrovnik me je oduševio'

Za lijepu kožu i zdrav duh, tvrdi kako je vrlo bitno stalno biti u pokretu i okružen prirodom. 'Kemerburgaz je jedno od predjela koji se uklapaju u način života kojim želim živjeti. Budući da jako volim prirodu i životinje, želim živjeti u kući s vrtom. Kemer Golf&Country Club mjesto je koje vam nudi mogućnost bavljenja mnogim sportovima, kao i jahanjem. Jedino se golfom ne bavim, možda u budućnosti', kaže lijepa glumica.

Što se tiče mode, tvrdi kako modu ne voli, ali joj se sviđaju stilovi s ukusom, osebujnošću i osobnošću, te također dodaje: 'Ne odustajem od muževnog stila, jasnih crta i snažnih kombinacija. Volim kupovati stvari koje mi upadnu u oči. To su uglavnom stvari za kuću, i moderni i vintage detalji, šeširi, naočale... Nikad ne izađem iz kuće s namjerom da odem u kupnju'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene