Planira i vjenčanje

Šuškalo se da je propala, a ona gušta na jahti i pije šampanjac!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša tenisačica možda više nije čest gost na okupljanjima slavnih, ali zato u životu itekako uživa...

Jedna od naših najuspješnijih tenisačica, Iva Majoli, nakon razvoda od bivšeg supruga Stipe Marića sve je manje u oku javnosti, no to ju ne sprječava da sa svojim obožavateljima dijeli slike iz svog života.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Tako je tridesetsedmogodišnja Iva na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s godišnjeg odmora na kojem je trenutno sa dečkom Bobom Todorovićem i sedmogodišnjom kćeri Mijom, koju ima iz braka sa Stipom.

Proteklih godina u kuloarima se šuškalo kako Ivinim poslovnima ne ide najbolje, no ako je suditi po slikama s odmora, sportašici ništa ne nedostaje!

Iva i sedam godina stariji Bobo u vezi su duže vrijeme, a čini se kako se odlično slažu što je potvrdila i sama tenisačica komentarom kako će im na svadbi pjevati zabavljačica Maja Šuput.

Nismo sigurni pravi li Iva račun bez krčmara s obzirom da na njezinoj ruci još ne sjaji zaručnički prsten, ali sigurni smo da će Bobo to uskoro ispraviti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene