Preslatka fotka!

Pogledajte kako je supruga junaka Hajduka proslavila njegov gol, jasno je tko su njegovi najvjerniji navijači!

Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Galerija

Nikola Kalinić postao je junak Hajduka nakon što je zabio gol za pobjedu protiv Dinama, a posebno su slavili njegova supruga Vanja i njihova djeca.

Nogometaš Nikola Kalinić osigurao je pobjedu Hajduku golom na utakmici protiv Dinama na splitskom Poljudu i postao junak Bilih.

Pogledaj i ovo Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Kao Romeo i Julia U ugodnom društvu: "Najveći tragičar" Svjetskog prvenstva pozirao s jednom od najpoznatijih glumica na svijetu

Njegov pogodak na Instagramu je proslavila i supruga Vanja Kalinić, koja mu je najveće podrška još od tinejdžerskih dana.

Uz Nikoline fotografije s utakmice, u Instagram Storyjima objavila je i preslatku fotku njihove dječice, sina Matea i kćerkice Lote, dok čitaju novine na čijim je naslovnicama njihov tata.

Kalinić se u Hajduk vratio u veljači ove godine, nakon što je 13 godina živio i igrao u inozemstvu, točnije u Ukrajini, Engleskoj i Italiji, a svuda ga je pratila i supruga.

Solinjanin Nikola i Pelješčanka Vanja upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Splitu 2004. godina, kada je njemu bilo 19, a njoj 20 godina. Vjenčali su se 2013.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋💫𝓿𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓴𝓪𝓵𝓲𝓷𝓲𝓬 💫🦋 (@vanjakalinic)

"Nikola me osvojio na prvi pogled jer je već tada, s 19 godina, bio ozbiljan i zreo", ispričala je Vanja za Gloriju 2016. godine te je otkrila i kako nisu pravili svadbu jer je ona na vjenčanju bila u visokoj trudnoći.

Iako su godinama živjeli u inozemstvu, obitelj je svako ljeto provodila u Splitu gdje imaju stan nadomak Poljuda sa spektakularnim pogledom na Kaštelanski zaljev, u kojem sada i žive.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin +25 Igor Mešin i Maja Šuput Celebrity Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene