Zavodljivi ples

VIDEO Njezina stražnjica bila je zvijezda večeri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislili ste da će Khloe Kardashian biti potištena nakon raspada njezina braka? Prevarili ste se.

Činilo se kako je Khloe Kardashian bila sasvim bezbrižna dok je zavodljivo plesala i 'twerkala' s reperom The Gameom u jednom noćnom klubu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Završila u bolnici zahvaljujući sestri

Reality zvijezda dobro se zabavljala dok je 'mrdala' stražnjicom i plesala sa svojim slavnim prijateljem, a video je čak objavila na Twitteru.

'Pretjerala sam! Haha, barem sam uspjela samu sebe nasmijati', napisala je reality zvijezda na Twitteru.

Feb 11, 2014 | I'm a mess! LOL at least I make myself laugh! by KhloeKardashian on Keek.com

U jednome trenutku reper je stavio svoju glavu na njezinu 'pozadinu', a Khloeina stražnjica u uskim bijelim hlačama te večeri nikako nije mogla proći nezamijećeno. Khloeino razuzdano ponašanje nije zaustavila niti činjenica da je njezina majka Kris Jenner također prisustvovala partyju.

Jenner je ponovno pokušala izgledati mlađe u uskoj crnoj haljini i visokim čizmama. Zabavi je prisustvovao i Scott Disick, no činilo se kako nije baš dobro raspoložen.

Ovo nije bio prvi zajednički izlazak Khloe i The Gamea. U rujnu je The Game viđen kako grli reality zvijezdu u noćnome klubu, a također je potrošio i 13 tisuća dolara kako bi razvedrio Khloe nakon svih problema koje je imala s Lamarom Odomom. U siječnju su ponovno viđeni zajedno, a tada su započele glasine da je slavni par više od prijatelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene