dive mu se u komentarima

Evo što Cristiano Ronaldo radi uoči Eura, ovom fotografijom dao je do znanja što mu je zapravo na prvom mjestu!

Cristiano Ronaldo - 1 Cristiano Ronaldo - 1 Cristiano Ronaldo/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo s obitelji Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 9 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 7 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 5 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +19 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Galerija

Uoči Europskog nogometnog prvenstva Cristiano Ronaldo uživa s obitelji, a proslavili su i sedmi rođendan blizanaca Matea i Eve.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih igrača svijeta, a ono što on radi i u slobodno vrijeme također je uvijek u interesu javnosti.

Pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj naveliko su počele, ali on je sada otkrio kako provodi vrijeme dok ne trenira uoči velikog natjecanja.

Na objavljenoj fotografiji možemo vidjeti Ronalda i njegovu partnericu Georginu Rodriguez kako poziraju s djecom povodom sedmog rođendana blizanaca Matea i Eve.

"Obitelj na prvome mjestu", napisao je Cristiano u opisu objave, a brojni obožavatelji odmah su pohrlili u komentare.

"Velika, sretna obitelj", "Cristiano Ronaldo je najbolji tata na svijetu! Da je barem i meni otac", "Ronaldo je predan obiteljski čovjek", pisali su.

Inače, Georgina i Ronaldo u vezi su od 2016. godine. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njihova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prije dvije godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 1 Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotografije u badiću, prizore je lajkalo više od 4,3 milijuna ljudi u jednom danu!

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 3 +25 Jadranka Kosor - 2 Celebrity Jadranka Kosor na originalan se način suočila s prijetnjama koje je javno objavila: ''Još jedna friška za ove...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 12 Nina Badrić - 11 Nina Badrić - 10 Nina Badrić - 9 +27 Nina Badrić - 8 Celebrity Nina Badrić izgledala je savršeno u Makarskoj! Kratka frizura i haljina na jedno rame pristaju joj kao saliveni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene