Godine su samo broj

Mlađa je od njega čak 40 godina! Vremešni roker pokazao 29-godišnju curu

Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 1 +0 Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 2 Galerija

Steve Tyler i Aimee Preston pokazali su koliko se vole na crvenom tepihu povodom gala večere koju je Tyler organizirao za svoju humanitarnu udrugu.

Steve Tyler i njegova djevojka Aimee Preston pojavili su se tijekom vikenda na humanitarnoj večeri za djecu. Organizirao ju je upravo legendarni roker, a podršku mu je dala njegova 29-godišnja djevojka. Iako je između njih razlika od čak 40 godina, to im ne predstavlja nikakav problem.

Pogledaj i ovo Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Poput tinejdžera Ovako izgleda kad 70-godišnji roker ne može skinuti ruke 30-godišnje djevojke ni pred kamerama

Njegova djevojka Aimee čak je 11 godina mlađa od Tylerove najstarije kćeri, a nije velika razlika niti između nje i njegove 28-godišnje kćeri Chelsee. Humanitarnu udrugu Janie's Fund Tyler je osnovao prije tri godine želeći pomoći mladim ljudima, a manje se baviti ludim svijetom rock'n'rolla.

Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 Steve Tyler i Aimee Preston (Foto: Getty) - 3 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene