Uhićena dama iz visokog društva

Srpskoj estradi tresu se gaće - kupovali ukradene automobile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska estrada je u panici nakon što je uhićena Tatjana Mioković, dama iz visokog društva, osumnjičena da je članica međunarodne automafije.

Kako piše 'Blic.rs' srpske folk zvijezde su u panici nakon što su Tatjana Mioković i njezin suprug uhićeni pod sumnjom da su dio međunarodne automafije. Tatjana, dama iz visokog društva kako je nazivaju, dobra je prijateljica s pola srpskih folkera među kojima su i imena poput Lepe Brene, Saše Popovića i Ace Lukasa.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Kao vođu srpskog ogranka automafije, policija navodi Tajaninog partnera (nevjenčanog supruga) Zorana Jankovića. Oni su, uz još 27 osoba, uhićeni u velikoj međunarodnoj policijskoj akciji u kojoj je oduzeto 27 luksuznih vozila.

Bizarno! Missica lažirala bolest, izbrijala glavu i mažnjavala lovu od humanitarnih akcija

Izvori bliski Tatjani i Zoranu tvrde kako je estrada u panici jer nitko ne zna tko je od njih kupio ukradene automobile, a tko legalne. Tatjana je uvijek živjela na visokoj nozi, a na taj je način i upoznala ljudi sa samog vrha srpske estrade. Između njih proširila je mrežu kontakata i vrlo vjerojatno nekima od njih prodala automobile koji su vrlo vjerojatno ukradeni.

Zanimljivo je kako srpske zvijezde ne poriču poznanstvo s osumnjičenim parom, ali se vrlo vješto ograđuju objašnjenjima kako ih znaju samo površno i kako su samo nekoliko puta bili u istom društvu. Sada ostaje pričekati hoće li se koji od ukradenih automobila pronaći i u garažama srpskih estradnih faca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene