Divlje, divlje misli

"Divlja" haljina Sonje Kovač u "Plesu sa zvijezdama" baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Galerija

Sonja Kovač u prošloj je epizodi "Plesa sa zvijezdama" nastupala ozlijeđena.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač spremna je za četvrtu emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) Još jedna prilika Povratak vrckavog i zgodnog para: "Pripremiti koreografiju u samo 4 dana, to će biti ravno čudu!"

To je pokazala na Instagramu na kojem se svojim obožavateljima već pohvalila haljinom u kojoj će po četvrti put izaći na plesni podij s partnerom Gordanom Voglešom.

"Divlje, divlje, divlje misli... Možete li po mojoj haljinici zaključiti koji ples sljedeći plešemo u nedjelju?", pitala je plavokosa ljepotica više od 400 tisuća obožavatelja na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Sonja je na račun izgleda, kao i uvijek, dobila samo komplimente, a vjerujemo kako će u nedjelju, 7. travnja ponovno plesati kao "stara Sonja". Podsjetimo, samo pola sata prije početka treće epizode showa prošle nedjelje blogerica je završila na Hitnoj zbog ozljede živca koja ju je mučila i cijeli tjedan prije toga.

"Izbacili ste podrške, ali ste ostavili korake. Ali to je u redu, jako ste to lijepo izveli. Quick step je teška kategorija plesa. Bez obzira na povredu, ja sam puno puta plesala s ozljedama, naš posao je grub i moraš ga voljeti i moliti se da ti se ništa ne dogodi. Sonja, ipak ću reći nešto. Bez obzira na bol, moraš spustiti ramena malo više, biti otvorenija i slobodnija. Obzirom na svoju nesreću možeš biti zadovoljna", poručila joj je tada Almira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Na kraju su Sonja i Gordan završili u plesnom dvoboju s Nives Celzijus i njezinim partnerom Mateom Cvenićem, no izborili su se za ostajanje u showu.

Jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili za sutra! Nova epizoda showa "Plesa sa zvijezdama" na rasporedu je u nedjelju, 7. travnja u 20.15 sati samo na Novoj TV. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) +4 Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Celebrity 19 godina od otmice koja je šokirala regiju: "Ne želim da me ljudi sažalijevaju zbog toga što mi se dogodilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene