Podrška prijatelju

Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

Mladen Grdović Mladen Grdović Screenshot 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger Mladen Grdović Snježana Schilinger - 4 Snježana Schilinger - 3 Snježana Schilinger - 2 Snježana Schilinger - 1 Snježana Schilinger - 4 +3 Snježana Schilinger - 3 Galerija

Snježana Schillinger oglasila se nakon što se društvenim mrežama proširila snimka pijanog Mladena Grdovića tijekom proteklog vikenda s koncerta u Sloveniji.

Snježana Schilllinger na svom je Facebook profilu objavila je status u kojem se osvrnula na stanje Mladena Grdovića nakon snimke koja je izašla u javnost proteklog vikenda.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger i Roberto Cavalli Njegova obožavateljica Snježana Schillinger oprostila se od dragog joj Roberta Cavallija, objavila je fotografiju na kojoj zajedno poziraju, evo gdje su se oni to družili

Naime, Grdović je na pozornicu stigao vidno alkoholiziran, a nastup nije uspio ni održati pa su ga nakon nekoliko padova s pozornice iznijeli zaštitari.

Poduzetnica je poručila kako Grdovića i dalje voli te da mu želi brz oporavak, a kako je istaknula, ovakvo stanje u kojem se Grdović pojavio nikada joj neće promijeniti mišljenje o njemu jer joj je pomogao kad je trebala.

''Volim Mladena Grdovića i dalje bez obzira na sve! Divna je osoba bio onakav kakvog ga pamtim, surađivala sam s njim prije otprilike 20 godina, spasio je situaciju kada sam radila koncert na starom Hajdukovom igralištu u Splitu!'' započela je Snježana svoj status pa pojasnila što se točno dogodilo.

''Torcida nije dozvolila od 6 izvođača niti jednom pa čak ni ženskim izvođačima na binu da izađu dok on nije predložio da izađe na binu mimo scenarija! Izašao je, zagrlio Indiru i zapjevao s njom i poručio: ''Dečki pustite ljude da pjevaju kakve veze ima tko je od kuda''

''Heroj je u cijeloj Dalmaciji, bez obzira na sve i na ovaj sinoćnji događaj jer to više nije on! Želim mu brz oporavak!'' poručila je Snježana prijatelju.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian +0 Kim Kardashian Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene