Pravi buntovnik!

Sina Toma Hanksa često nazivaju crnom ovcom obitelji, a javnost ga je zapamtila po ekscentričnim ispadima, evo kako izgleda!

Tom Hanks Tom Hanks Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Chet Hanks - 6 Chet Hanks - 18 Chet Hanks - 16 Chet Hanks - 15 Chet Hanks - 9 Chet Hanks - 1 Chet Hanks - 2 Chet Hanks - 3 Chet Hanks - 4 Chet Hanks - 5 +20 Chet Hanks - 7 Galerija

Sin glumca Toma Hanksa Chet Hanks uhvaćen je dok je na plaži sa svojom djevojkom vježbao street-workout, poznat je po ekscentričnim istupima, a zvali su ga i crnom ovcom obitelji.

Sin jednog od omiljenih holivudskih glumaca Toma Hanksa i glazbenice Rite Wilson, 32-godišnji Chet Hanks, uhvaćen je na plažama u Los Angelesu.

Paparazzi su fotografirali njega i djevojku Melissu Maysing dok su vježbali street-workout na pješčanoj plaži, a pred kamerama su se htjeli pohvaliti svojim vještinama i mišićima koje imaju.

Melissa je pokušala odraditi nekoliko vježbi, pri čemu joj je partner i pomogao, a onda su izmijenili i nekoliko strastvenih poljubaca.

Chet je u ovoj obitelji često prozivan crnom ovcom zbog svog buntovnog ponašanja. U prošlosti je imao problema s drogom te je bio i na odvikavanju, a s ovisnošću se borio od svoje 16. godine.

Sada je, čini se, pronašao novu, zdraviju ovisnost pa sada sate i sate provodi u teretani.

2021. godine našao se na tankom ledu i na udaru kritika zbog rasističkog ponašanja, nakon što je lansirao kolekciju odjeće i njezina kontroverznog naziva "White Boy Summer".

Naime, Chet je odlučio dizajnirati odjevne predmete na kojima se nalaze gotički natpisi koje inače koriste nacionalisti i koji su slični njemačkim nacističkim simbolima, koji su krasili i naslovnicu knjige Adolfa Hitlera "Mein Kampf".

No on se ponosio svojim uratkom, što je tada objavio i na svom Instagramu, a ni bizarne objave na društvenim mrežama nisu mu strane pa je zbog njih često bio prozivan.

Osim Cheta, Rita i Tom imaju još i sina Trumara, a Tom iz braka s prvom suprugom Samanthom Lewes ima dvoje djece, Colina i Elizabeth. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan +26 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Isklesana majka našeg Hajdukovca objavila je zavodljivu snimku u kupaćem, a poslije ovih prizora svatko bi poželio zaputiti se u teretanu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene