Njegova priča

U showu nastupio i sin poznatog hrvatskog redatelja, žiri je uspio impresionirati svojim umijećem

Max i Đuro (Foto: Nova TV) Max i Đuro (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Max i Đuro (Foto: Nova TV) Max i Đuro (Foto: Nova TV) Max i Đuro (Foto: Nova TV) +0 Max i Đuro (Foto: Nova TV) Galerija

Maks Rucner i Đuro Pavo Dolenčić oduševili su žiri "Supertalenta" plesnim umijećem.

Maks Rucner i Đuro Pavo Dolenčić oduševili su žiri plesnim umijećem. Nakon prve audicijske emisije, komentari žirija bili su odlični.

Pogledaj i ovo Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Mali zlatni gumb Svi nastupi na jednom mjestu: Malo pjesme i plesa, magije i samo jedan Matej Veličanstveni!

"Pa, nisam dugo pomislila 'Bože, kako je kratak nastup'. Ovo je bilo toliko dobro da je prošlo u sekundi, atraktivan nastup, baš pašete ovoj pozornici", bio je Majin komentar. "Meni je ovo bilo izvrsno, ja se već sad veselim polufinalu", poručila im je Martina.

Nastupom u polufinalu ponovno su oduševili žiri. Martina im je rekla da su bili preslatki.

Zanimljivost je i da je  Đuro 16-godišnji sin poznatog hrvatskog redatelja Krešimira Dolenčića i dramaturginje Ane Turković.

Iako nije krenuo stopama roditelja, ipak je ostao u umjetnosti, što je potpuno logičan slijed. I on i njegov plesni kolega ističu kako im je jako stalo do te vrste plesa i ne namjeravaju se prestati baviti njime.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene