podijelila novosti

Tračak nade za zvijezdu Beverly Hillsa u borbi s opakom bolesti: "Dogodilo se pravo čudo!"

Shannen Doherty Shannen Doherty Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 Shannen Doherty Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 12 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 11 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 10 +12 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 1 Galerija

Shannen Doherty otkrila je da je novi tretman liječenja protiv raka pokazao obećavajuće rezultate.

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210", glumica Shannen Doherty (52), vodi tešku bitku s rakom koji je u četvrtom stadiju, no sada je otkrila da su joj rezultati novog liječenja pružili tračak nade za budućnost.

Shannon je novosti podijelila u novoj epizodi podcasta Let's Be Clear, u kojoj je ugostila onkologa dr. Amina Mirhadija.

"Neću reći što je, ali primam novu infuziju protiv raka i, kad nakon četiri tretmana nismo vidjeli razliku, svi su htjeli da odustanem, no ja sam rekla: 'Nastavit ćemo s ovim i vidjeti što će biti.' I da, nakon šestog ili sedmog tretmana mogli smo vidjeti da ruši krvno-moždanu barijeru. Može li se to nazvati čudom? Da. Za mene je to trenutačno pravo čudo, možda Božje čudo", uzbuđeno je obznanila glumica.

"Ponekad tragamo za čudima na pogrešnim mjestima, dok su nam ona ispred nosa", dodala je.

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Zvijezda kultne serije iz 90-ih otkrila koga ne želi na svojem sprovodu, nakon što joj je opaka bolest uznapredovala: "Mislim da nemaju baš dobre razloge za to"

Doherty je rak prvi put dijagnosticiran 2015. godine, nakon čega je prošla kemoterapiju i zračenje.

U travnju 2017. na Instagramu je otkrila da je bolest prestala napredovati, ali do 2019. godine rak se vratio. Već sljedeće godine napredovao je do četvrtog stadija, a pred kraj prošle godine otkrila je da joj se rak nakon dojki i mozga proširio i na kosti.

Shannen je jednom prilikom otkrila i da piše oproštajna pisma za svoje bližnje, kao i da je odabrala pjesmu uz koju želi da je isprate na posljednji počinak kad se to dogodi.

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Zvijezda Beverly Hillsa usred borbe s opakom bolesti zadobila još jedan težak udarac pa javno prozvala odgovornu kolegicu!

Tijekom teške bitke prošla je i kroz razvod od supruga Kurta Iswarienka, s kojim je provela 11 godina.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Klein i Kevin Baker - 8 Calvin Klein i Kevin Baker - 5 Calvin Klein i Kevin Baker - 2 Calvin Klein i Kevin Baker - 3 +26 Calvin Klein i Kevin Baker - 1 Celebrity Propala su mu dva braka s ljepoticama, potom je ljubio pornoglumca, a sad uživa u društvu 46 godina mlađeg partnera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene