"Postoji razlog zašto sam loša..."

Znate li čime se Shakira bavila prije pjevanja? Otkupila je sva prava projekta na kojem je radila, a i danas se srami uloge koju je tumačila

Shakira - 1 Shakira - 1 Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira i Lucien Laviscount - 3 Shakira Shakira Shakira Shakira Shakira - 4 Shakira - 2 Shakira +19 Shakira i Gerard Pique Galerija

Shakira se sa samo 16 godina okušala u glumačkim vodama, ali ubrzo je shvatila kako to nije njezin poziv te je otkupila sva prava serije.

Svjetska zvijezda Shakira danas je jedna od najpopularnijih pjevačica, ali u mladosti se okušala u drugim umjetničkim vodama. 

Naime, 47-godišnja pjevačica davne 1993. godine dobila je ulogu u sapunici "El Oasis", a tada je imala samo 16 godina. Brzo je shvatila kako ipak gluma nije nešto u čemu se pronalazi. 

Pogledaji ovo Shakira i Lucien Laviscount Celebrity Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Hola navodi kako je Shakira glumila Luisu Mariju, a nakon što se suoči s prirodnom katastrofom u svom rodnom gradu, zaljubi se u Salomóna Perdigóna, kojeg glumi Pedro Rendon.

Shakira, očito nezadovoljna svojom ulogom, otkupila je sva prava od Cenpro TV-a, ali i usprkos tome mogu se pronaći isječci iz serije na YouTubeu. 

El Español javlja kako je pjevačica još 1996. izjavila da se nakon neuspjeha drugog albuma odlučila posvetiti glumi.

Pogledaji ovo Shakira Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

"Bilo je to kao da sam krenula na ekskurziju nekim drugim umjetničkim putem u potrazi za obnovom duha", rekla je tada.

Izgleda li vam Shakira potpuno drugačije nego sada?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Svi mogu znati što je u pozadini jer meni je to teško sakriti, postoji razlog zbog kojeg sam loša glumica ili neka to kaže redatelj El Oasisa", dodala je. 

Redatelj Pedro Mogollón osvrnuo se na Shakirinu posebnost te je otkrio da su svi vjerovali da će postići veliku karijeru. 

"Znao sam da će ta djevojka postići nevjerojatan uspjeh, prije ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvijezda, znali smo da će uspjeti", priznao je redatelj. 

Pogledaji ovo Shakira Zanimljivosti Evo na koliko se procjenjuje Shakirino bogatstvo, a i čiji joj je savjet pomogao da od nepoznate djevojke postane najuspješnija Kolumbijka!

"Nije joj se sviđalo kako izgleda. Htjela je biti plavuša i to je bila njezina odluka", rekao je Pedro.

"Jednog sam dana stigao u Cenpro primiti svoju plaću i rekli su kao 'ima još jedan ček za tebe jer je netko kupio prava'. Znao sam da serija više neće biti na televiziji", dodao je. 

Pogledaji ovo Shakira Celebrity Shakira pristala na dogovor kako bi izbjegla zatvorsku kaznu, no i dalje tvrdi da su sve optužbe protiv nje lažne!

Podsjećamo, Shakirin život protekle dvije godine bio je itekako buran zbog razlaza s Gerardom Piqueom, a prije nekoliko dana objavila je prisne fotografije s mladim britanskim glumcem  Lucienom Laviscountom, zvijezdom serije ''Emily u Parizu'', a odmah su počela i šuškanja o njihovoj romansi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nemo - 1 Nemo - 2 Nemo Mettler In Magazin: Baby Lasagna +26 In Magazin: Baby Lasagna - 3 Celebrity Evo što o Baby Lasagni misli njegova najveća konkurencija: Švicarac koji ga je skinuo s trona nije štedio riječi o njegovoj pjesmi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović +25 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Celebrity Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene