Predivno!

Severina se pohvalila najdražim poklonom za Valentinovo, evo što ju je dočekalo od njoj posebne osobe!

Severina Severina Jelena Balić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina nastupila u Samoboru - 5 Severina nastupila u Samoboru - 6 Severina nastupila u Samoboru - 4 Severina Severina Severina Severina i Petar Grašo In Magazin: Severina - 4 +19 In Magazin: Severina - 3 Galerija

Severina je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala što je dobila na poklon za Valentinovo od sina.

Severina će ovo Valentinovo pamtiti po jednom posebnom poklonu i to onom koji je dobila od svog sina, čime se pohvalila na profilu na Instagramu.

51-godišnja pjevačica je u priči na Instagramu objavila prekrasan buket crvenih ruža i otkrila da ga je dobila od sina.

"Hvala sine", napisala je uz fotografiju.

  Pogledaji ovo Severina i Petar Grašo inMagazin Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

A dan uoči Valentinova Severina je nastupila na zatvaranju fašnika u Samoboru, gdje joj se na pozornici pridružio upravo sin.

Trg je bio preplavljen ljudima, a publika je oko dva sata uglas sa Severinom pjevala njezine najveće hitove.

Veliko iznenađenje uslijedilo je dok je pjevala "Rođeno moje", tijekom koje joj se na pozornici pridružio i sin, kojemu je tu pjesmu i posvetila. Dječak je na pozornici bio vrlo kratko i nije ništa rekao, a Severina ga je zagrlila prije nego što je napustio pozornicu, piše Story.hr.

Pogledaji ovo Severina Clubzone Severina posebno emotivnim koncertom oduševila prepunu riječku dvoranu Mladosti, gdje su se zbog nje rušila i vrata!

Severina je publici na koncertu otkrila i da ima temperaturu, no to je nije spriječilo da u Samoboru napravi spektakl. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin Jelena Perčin +25 Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene