Emotivne riječi i slike

Severina posvetila dirljivu objavu pokojnom prijatelju, ne krije koliko joj nedostaje ovih dana: ''I danas smo pričali o tebi''

Severina Kojić Severina Kojić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Kojić Galerija

Severina je na Instagramu posvetila dirljivu objavu Tomažu Panduru, s kojim je surađivala i bila bliska prijateljica.

Severina je tijekom svoje uspješne karijere surađivala s brojnim suradnicima i umjetnicima, a jedan od njih je i preminuli slovenski redatelj Tomaž Pandur, kojem je ovih dana na Instagramu posvetila dirljivu objavu.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Jedna od njihovih najpoznatijih suradnji bila je ona na Severininoj turneji "Dobrodošao u klub" 2013. godine, a s Tomažem ju je povezivalo i blisko prijateljstvo. Njegova iznenadna smrt u travnju 2016. godine od posljedica srčanog udara pjevačicu je jako pogodila te ga se i dandanas često sjeti.

"Dragi moj prijatelju, svima nam nedostaješ. I danas smo pričali o tebi. Naš voljeni Tomaž Pandur", napisala je Severina uz objavu i objavila niz fotografija na kojima pozira s Tomažom, koji je u trenutku smrti imao samo 54 godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

I Severini pratitelji prisjetili su se Tomaža u komentarima koje su joj ostavili. 

"Svaka čast da si ga se sjetila", "Posebna duša", "Dobar redatelj. Mir njegovoj prašini. Zajedno ste odradili vrlo lijep koncert. Vizualno je i to bilo sjajno", "Bio je čarobnjak", "Baš nedostaje", "Prelijepe slike i jako nadaren čovjek. Užasno da je tako mlad napustio ovu mladu", "Predivni ste", napisali su joj.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Početak njihove ljubavi zaista je posebna priča, a zbog njegova impulzivnog poteza u braku su čak 48 godina!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene