Kontroverzni glumac

Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon izlaska iz pritvora, pratiteljima je poslao znakovitu poruku: ''Ja sam odsad...''

Sergej Trifunović - 3 Sergej Trifunović - 3 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović - 2 Sergej Trifunović Sergej Trifunović - 1 Sergej Trifunović Sergej Trifunović na Braču - 3 Sergej Trifunović na Braču - 5 Sergej Trifunović na Braču - 6 Sergej Trifunović na Braču - 7 Sergej Trifunović na Braču - 1 Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +3 Sergej Trifunović Galerija

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon što je prije nekoliko dana ponovno priveden u policiju.

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se na Instagramu prvi put nakon što je opet uhapšen i priveden u policiju.

Sergej je objavio novu fotografiju, odnosno snimku zaslona bilješke u kojoj je napisao:

''Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Preodgojen. Bolji. Sportaš. Svi na izbore'', poručio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Podsjetimo, glumca i još jednu osobu beogradska policija privela je zbog posjedovanja droge za osobnu primjenu, a Sergej je priznao i zbog toga nije ostao u pritvoru. Tijekom pretresa kod sebe je imao nekoliko grama nedopuštenih supstanci, a policija je uhitila i drugog muškarca.

''Drugi osumnjičeni koji je uhapšen sa Trifunovićem i kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor'', rekao je tada izvor za Blic.

Pogledaji ovo Sergej Trifunović Celebrity Srpski glumac uhićen je treći put u nekoliko mjeseci, prošle godine priveden je i u Splitu!

Srpskom glumcu ovo nije bio prvi put da ima posla s policijom. Trifunović je zadnji put priveden u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu.

Potom je dobio i zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu.

Pogledaji ovo Sergej Trifunović o kazni Hrvatska "Vi baš želite da me je*ete?": Srpski glumac iznio svoju stranu priče za Dnevnik Nove TV

Sergej se nakon privođenja u Splitu oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio može se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je Sergej na Instagramu.

"Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo", dodao je Sergej.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević mjesecima taji ime kćerkice, a sad je usrećila obožavatelje: "Znam da vas zanima kako se zove…"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 8 Celebrity Provokativna Nives počastila je pratitelje prizorom u lepršavoj haljinici, i u prirodnom izdanju oduzima dah: "Najbolje što Hrvatska ima..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene