''Bezobrazno lijepa''

U 62. godini i dalje slovi kao jedna od naših najljepših glumica, a posljednjim potezom samo je dodatno oduševila svoje fanove!

Sanja Vejnović Sanja Vejnović Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović 2012. godine +10 Sanja Vejnović 2016. godine Galerija

Glumica Sanja Vejnović objavila je novu fotografiju na svom Instagramu i ponovno oduševila pratitelje čistim licem i prirodnim izgledom.

Naša glumica Sanja Vejnović jedna je od omiljenijih zvijezda u Hrvatskoj, a svojom prirodnom ljepotom i sa 61 godinom redovno oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Ovog puta također je napravila isto fotografijom bez trunke šminke, a na kojoj se vidi da uživa na ljetnoj terasi u hladu.

''Dobar dan'', poželjela je svojim pratiteljima uz emotikon sunca.

''Bezobrazno lijepa'', glasio je jedan od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Ranije ove godine Sanja je u IN magazinu potvrdila i da nije imala nikakve estetske zahvate.

"Ne, uopće mi nije ni došlo! To zvuči kao da sam ja protivnik filera. Nisam protivnik, stvarno neka svatko radi što hoće, ali ja nemam potrebu mijenjati svoje lice. Ja svoje lice volim i tu počinje priča. Ja volim svoj oblik usana, nosa, lica, obraza, bora na čelu, bora oko očiju, meni je to sve super. Ja sam si s time zgodnija i šarmantnija i svaka dob nosi svoje. Naravno da s 20 godina nisam imala nijednu boru, s 30 malo, s 40, 50 da... I to je to. To je moj život! Uzalud ti popravci i pretjerana njega ako ti nisi u sebi zadovoljan i to je neka filozofija koju svi ponavljaju, ali je u osnovi točna", kazala je Sanja.

Iza nje je i više od 40 godina bogate karijere, tijekom koje je ostvarila uloge u brojnim domaćim filmskim, televizijskim i kazališnim ostvarenjima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić +25 Ecija Ojdanić - 1 Celebrity Zbog ove haljine teško je našu divnu glumicu gledati u oči, a nemoguće je reći i da slavi 50. rođendan i ovako izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene