Čipkasto je uvijek u modi!

Pogledajte komplet zbog kojeg su se za ovom našom saborskom zastupnicom svi okretali!

Sanja Radolović - 2 Sanja Radolović - 2 Patrik Macek/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 1 Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 4 Sanja Radolović - 5 Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović +13 Sanja Radolović Galerija

Saborska zastupnica Sanja Radolović opet je privlačila sve poglede na sjednici Sabora, a ovog puta odlučila se za čipkasti komplet crvene boje, u anketi nam recite kako se vama sviđa.

Mlada saborska zastupnica Sanja Radolović u posljednje vrijeme sve više privlači poglede na sjednicama Hrvatskog sabora, a danas se na poslu pojavila u čipkastom kompletu crvene boje.

Ispod čipkastog sakoa nosila je crnu majicu s dekolteom, a uska suknja do koljena istaknula je njene noge u crnim sandalama.

A vi nam u anketi recite svoje mišljenje.

Kako se vama sviđa ovaj outfit na mladoj zastupnici?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Sanja Radolović doktorirala je ekonomiju. Vodi Pulski SDP, gradska je i županijska vijećnica, a predaje i na pulskome sveučilištu.

"Osim što predajem, vodim i ured za projekte primarno financirane iz EU fondova i znanost, tako da svakako primarno kroz rad saborskih odbora, a nadam se i u javnom političkom prostoru planiram djelovati u tom smjeru", kazala je za Dnevnik Nove TV 2020. godine, kada je postala zastupnica.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely - 2 Lana Banely - 1 Lana Banely - 22 Lana Banely - 18 +24 Lana Banely - 8 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nestala je s malih ekrana prije nekoliko godina, a sad se nakon dugo vremena pojavila u javnosti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski i Antonija Šola +13 Toše Proeski Zanimljivosti Prvi susjed Toše Proeskog otkrio što mu je pjevač rekao nekoliko sati prije nesreće u kojoj je izgubio život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene