prekrasno!

Naš rukometaš i lijepa supruga ovih dana imaju razloga za slavlje, on je emotivnom fotkom sve raznježio: ''Jubavi mala...''

Stipe Mandalinić i supruga Matea - 16 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 16 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Mandalinić i supruga Matea - 11 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 3 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 1 Stipe Mandalinić Stipe Mandalinić i supruga Matea - 4 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 5 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 6 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 7 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 8 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 9 +15 Stipe Mandalinić i supruga Matea - 10 Galerija

Naš rukometaš Stipe Mandalinić i njegova lijepa supruga Matea dobili su treće dijete, on je brzo pozirao s novorođenom bebom u naručju.

Splitski rukometaš Stipe Mandalinić na društvenim mrežama pohvalio se kako je sa suprugom Mateom dobio treće dijete te podijelio prve fotografije s bebom.

Na dirljivoj fotografiji rukometaš bebicu drži za malenu ruku, a ako je suditi prema odjeći koja je u crvenoj boji s bijelim srcima, Stipe i Matea dobili su djevojčicu.

Nakon te, Stipe je podijelio i još jednu fotografiju na kojoj bebu drži u naručju i ljubi je u glavu dok u pozadini svira pjesma Olivera Dragojevića ''Jubavi mala''.

''Dobro došla, ljubavi mala'', napisao je ponosni otac Stipe.

Inače, Matea i Stipe Mandalinić vjenčali su se 2017. godine u Ljubuškom. Godinu dana kasnije dobili su sina Lovru, a 2021. godine dobili su i drugo dijete, kćer Lucu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stipe Mandalinic (@stipemandalinic9)

Stipe se prošle godine vratio u reprezentaciju nakon pet godina pauze, ali na Europskom rukometnom prvenstvu trenutačno ne igra. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Ana Koro Jerko Marinić Kragić - 1 Jerko Marinić Kragić - 6 +14 Jerko Marinić Kragić - 2 Zanimljivosti Našem vaterpolistu i njegovoj djevojci ljubav se dogodila nakon 10 godina poznanstva, a onda su objavili i najljepšu moguću vijest!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene