Zovu je bosanska Lady Di

Najpoznatija Bosanka na svijetu rodila u 51. godini, njezina životna priča vrlo je zanimljiva, kao i procjena bogatstva koje posjeduje

Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sanela Diana Jenkins - 4 Sanela Diana Jenkins - 3 Sanela Diana Jenkins - 2 Sanela Diana Jenkins - 6 Sanela Diana Jenkins - 7 Sanela Diana Jenkins - 8 Sanela Diana Jenkins - 1 Sanela Jenkins (Foto: Instagram) Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Sanela Jenkins (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Američka zvijezda bosanskohercegovačkih korijena Sanela Diana Jenkins rodila je svoje treće dijete, a sretne vijesti potvrdila je objavom na Instagramu.

Američka reality zvijezda bosanskohercegovačkih korijena Sanela Diana Jenkins rodila je svoje treće dijete u 51. godini. Sretne vijesti potvrdila je fotografijom iz bolnice na svom profilu na Instagramu.

"Dobro došla na svijet, naša slatka djevojčice. Upoznajte Elodie Mae Book. Rođena je 8. kolovoza 2023.", napisala je Sanela.

Vijest o njezinoj trudnoći podijelili su američki mediji u prosincu prošle godine.

Poduzetnica je morala mirovati na početku trudnoće zbog prethodnih zdravstvenih problema, a sa zaručnikom Asherom Monroeom Sanela otprije ima kći Eliyanu koju je rodila prije dvije godine, a iz braka s bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćer Eneyu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

Inače, Sanela se proslavila u showu ''The Real Housewifes'', a iz svoje domovine pobjegla je tijekom opsade Sarajeva. Najprije je otišla u Split, a zatim u London, gdje je upisala studij ekonomije i informatike. Rođena je kao Sanela Ćatić u Alipašinu Polju, nedaleko od Sarajeva.

Na fakultetu je upoznala 14 godina starijeg Rogera Jenkinsa, za kojeg se udala 1999. Nakon deset godina braka tijekom razvoda je dobila pola njegova imetka u iznosu od 150 milijuna dolara.

''Hoće li mi uzeti polovicu novca? Naravno. Bez nje ne bih imao uspjeh koji imam. Volim Dajanu i divim joj se kao majci, poslovnoj ženi i kao briljantnoj ženi. Nastavili smo dalje i izuzetno smo zadovoljni svime što imamo. Dajana će uvijek biti veoma sretan dio mog života'', rekao je u vrijeme rastave Roger za svjetske medije.

Trenutačno se procjenjuje da je njezino bogatstvo vrijedno više od 300 milijuna eura.

Njezin brat Irnis poginuo je kada je imao samo 21 godinu, a za njega je osnovala zakladu Sanela Diana Jenkins Foundation for Bosnia and Herzegovina. Za to je dobila nagradu čiji su ponosni vlasnici i Bono Vox te Nelson Mandela.

Sanela je ljetovala u Hrvatskoj 2019. godine, a tada je odradila i ekskluzivni intervju za IN magazin.

Iako već 26 godina živi u inozemstvu, još uvijek dobro govori jezik.

''Ovdje dolazim svake godine otkako je rat završio. Moja djeca sad bolje govore nego ja. Meni se malo izgubio književni, više je ulični'', objasnila je.

Iz ovog dijela svijeta u Americi joj nedostaje samo jedna stvar.

''Ovi dijelovi svijeta imaju jednu stvar koju Amerika nema, ovi dijelovi imaju dušu'', rekla je.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Maja Kovačević +15 Maja Kovačević - 3 Celebrity ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik Zanimljivosti Ella Dvornik pokazala kako se zabavlja kod majke na Braču nakon objave o razvodu: "Neka ljudi vide da nešto radiš, da učiš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene