Opet?

Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora - 7 Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora i Taika Waititi Rita Ora i DJ Joel Corry - 6 Rita Ora i DJ Joel Corry - 7 Rita Ora i Taika Waititi - 3 +20 Rita Ora - 3 Galerija

Rita Ora nastupila je na festivalu SZIN u Mađarskoj, na čijoj je pozornici pjevala sa srpskom zastavom u rukama.

Britanska pjevačica kosovskih korijena Rita Ora održala je koncert u nama susjednoj Mađarskoj, a na njemu je izvela potez koji je naljutio brojne Srbe.

Naime, 32-godišnjoj Riti netko je u jednom trenutku iz publike bacio srpsku zastavu, za koju tvrdi da nije znala što ima u ruci.

"Sinoć, dok sam nastupala na festivalu SZIN u Mađarskoj, dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svjetla koje mi je išlo direktno u oči nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s pozornice, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava. Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno dati do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namjera omalovažavati svoje nasljeđe ni uznemiriti svoj narod ili svoju obitelj", izjavila je Rita nakon koncerta.

Inače, Riti to nije prvi put da je razljutila Srbe, nedavno joj je to pošlo za rukom kada se odlučila našaliti na račun njihova tenisača Novaka Đokovića.

Riječ je o videu koji je Rita objavila na svom profilu na Instagramu, a u kojem se nalazi ispred reklamnog panoa i čeka da se prikaže reklama za njezin novi album. No u jednom se trenutku pojavljuje se lik Novaka Đokovića, na što ona nezadovoljna odmahne rukom, a ponovno se nasmiješi i oraspoloži kada ugleda ono što je čekala.

To se baš i nije svidjelo Novakovim obožavateljima i sunarodnjacima te su joj se javili u komentarima.

"Živio Novak i Srbija", "Novak je najbolji, a ti o tome možeš sanjati", "Novak je barem broj jedan uvijek, a tvoji album nisu nikada", "Informacija za tebe damo, Novak je uvijek pravi gospodin", "Novak Đoković je kralj, makni se", "Novak je za tebe Bog", samo su neke od poruka koje je dobila, a na kraju je sporni video uklonila.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 4 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Ni prijava policiji nije ju zaustavila da opet pokaže grudi u javnosti, a zbog posljednjeg izdanja mogla bi završiti i u zatvoru!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 2 +21 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik se raspisala o svom radu u polju, a onda joj se javio uskoro bivši zet Charles s komentarom: "Kako da nekoga mrzim?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene