Niti kap nije prolila!

Veselu glumicu snimili su u jednoj od najgorih mogućih situacija, a čak ni tada nije se htjela odvojiti od onoga što je nosila u ruci!

Reneé Rapp Reneé Rapp Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Reneé Rapp - 1 Reneé Rapp - 4 Reneé Rapp Reneé Rapp Reneé Rapp Reneé Rapp - 3 Reneé Rapp - 2 Reneé Rapp - 5 Reneé Rapp - 3 Reneé Rapp - 2 +7 Reneé Rapp - 1 Galerija

Reneé Rapp pala je ispred jednog njujorškog studija u kojem je snimala emisiju, a u nezgodnom trenutku snimili su je i paparazzi koji su je tamo čekali.

Američka glumica i zvijezda filma "Mean Girls" Reneé Rapp snimljena je u poprilično nezgodnoj situaciji koju si nitko ne bi poželio. Paparazzi su je snimili taman dok je pala odlazeći iz studija sa snimanja emisije Stephena Colberta, dok je u rukama držala bocu pjenušca.

23-godišnja glumica izišla je iz studija u New Yorku dobro raspoložena, a onda se u jednom trenutku spotaknula te završila na podu i pokazala više nego je planirala, a iz boce koju nije ispustila iz ruku nije se prolila niti kap skupog pića. U pomoć su joj priskočila dvojica muškaraca te su je brzo podigli na noge, a na kraju se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pohvalila što joj se dogodilo. 

"Pala prije nego što sam se napila, sretan mi rođendan", napisala je Reneé uz fotografiju na kojoj se vidi da je poderala i čarape pri padu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @reneerapp

Renee je nosila kožnu jaknu uz odgovarajuću kratku suknju i visoke čizme, koje joj nisu baš laskale u nezgodi koju je doživjela.

Reneein pad dogodio se nakon što je odala počast svom liku Regine George na premijeri nadolazećeg remakea "Mean Girls" u New Yorku. Tamo je nosila crnu satensku haljinu Christiana Siriana i tako suptilno odala priznanje Regini, odnosno Rachel Adams, koja ju je glumila u originalu filma iz 2004. godine.

Prvi film privukao je veliku pozornost nakon svog debija, a nastavak filma snimljen za televiziju objavljen je 2011. godine. Na njemu se također temelji i mjuzikl koji je prvi put izveden 2017. godine i prikazivao se na Broadwayu do 2020. godine, a najnovija verzija filma u kinima premijerno će biti prikazana 12. siječnja.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mariska Hargitay - 6 Mariska Hargitay - 4 Mariska Hargitay - 3 Mariska Hargitay - 1 +12 Mariska Hargitay - 2 Celebrity Potresna ispovijest zvijezde popularne kriminalističke serije: "Silovao me prijatelj, učinila sam što moram kako bih preživjela"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Pažanin s majkom Ivan Pažanin s ocem Ivan Pažanin s roditeljima In Magazin: Ivan Pažanin - 1 +25 Ivan Pažanin, Želim život Celebrity Ivan Pažanin pokazao roditelje, pogledajte kome više sliči: "Čuvajte ih i volite, to je najveće bogatstvo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene