izgleda kao manekenka

Minea istaknula figuru koju je stesala do savršenstva, a ova haljina dostojna je i holivudskog crvenog tepiha!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Nova TV 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +25 Renata Končić Minea Galerija

Renata Končić Minea je u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" očarala u glamuroznom izdanju, koje je savršeno istaknulo i njenu nikad vitkiju figuru.

Pjevačicu i voditeljicu Renatu Končić Mineu gledamo i kao članicu žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj iz emisije u emisiju ne prestaje oduševljavati gledatelje svojom pojavom.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Njezina izdanja sve su glamuroznija, a u desetoj emisiji je nadmašila sva prethodna u kreaciji dostojnoj holivudskog crvenog tepiha.

Minea je ovaj put odabrala svjetlucavu i poluprozirnu haljinu s resicama, otkrivenim ramenima i velikim volanom u struku, koja je istaknula i njezinu nikad vitkiju figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Kakvo vam je ovo Mineino izdanje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Minea nam je prije početka 8. sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrila i da je u posljednje dvije i pol godine smršavjela 20-ak kila, a evo i kao joj je to pošlo za rukom.

"To sam skidala polako, temeljito, zdravom prehranom, vježbanjem. Bilo mi je stalo da se dovedem u red, ali ne samo zbog izgleda, nego jer sam počela osjećati da mi smetaju neke stvari. Zaista sam se zdravo hranila, lagana prehrana s puno povrća i ribe, biram koje meso jedem, a osim prehrane tu je naravno i vježbanje. Čovjek zrači kad je sam zadovoljan sa sobom, kada ima svoj unutarnji mir, a meni je to najbitnije. Onda kad to štima, štima i sve ostalo", ispričala nam je.

Pogledaji ovo Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP Zanimljivosti Pogledajte tko je Mineu obradovao cvijećem, nekome je i nakratko otela posao: "Sad sam sretna!"

Osim Minee, žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato" čine još Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +29 Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene