''njoj se to sviđa''

Reality zvijezda pohvalila se 13 godina mlađim dečkom, evo što je napisala uz njihovu golišavu fotografiju!

Kristin Cavallari i Mark Estes - 2 Kristin Cavallari i Mark Estes - 2 Screenshot 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kristin Cavallari i Mark Estes - 3 Kristin Cavallari i Mark Estes - 1 Kristin Cavallari - 12 Kristin Cavallari - 11 Kristin Cavallari - 10 Kristin Cavallari - 9 Kristin Cavallari - 8 Kristin Cavallari - 7 Kristin Cavallari - 6 Kristin Cavallari - 5 +12 Kristin Cavallari - 4 Galerija

Reality zvijezda Kristin Cavallari pohvalila se novim dečkom u svom životu koji je od nje mlađi 13 godina, objavili su zaljubljeni video poput tinejdžera.

Reality zvijezda Kristin Cavallari ima novog mlađeg muškarca u svom životu.

37-godišnja kandidatkinja showa ''Laguna Beach'' svog 24-godišnjeg dečka, modela Marka Estesa pratiteljima je već pokazala na Instagramu.

''On me čini sretnom'', napisala je uz fotografiju na kojoj par pozira u Los Cabosu u Meksiku.

Mladi Estes također se pohvalio 37-godišnjakinjom na TikToku, i to snimkom na kojoj se grle ispred bazena poput tinejdžera.

@markestes001 Ready to fall #fyp ♬ kissed you goodnight mashup - Andrew K

Izvor blizak paru ekskluzivno je rekao za Page Six da Cavallari i Estes još nisu službeni par, ali njihove društvene mreže pokazuju drukčije.

''Kristin misli da je Mark vrlo zgodan. On je vrlo koketan, a njoj se to sviđa'', objasnio je izvor.

''Bili su u Meksiku samo nekoliko dana, ali su se vrlo dobro zabavljali zajedno. Još uvijek je sve to novo'', dodao je izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari)

Estes je porijeklom iz Montane i igrao je nogomet za Sveučilište Montana State i Montana Tech. Trenutačno živi u Nashvilleu, dok Cavallari živi u obližnjem Franklinu.

U studenom 2023. godine proslavio je svoju posljednju nogometnu utakmicu na koledžu prije nego što je promijenio karijeru i postao model.

Cavallari je 2020. godine podnijela zahtjev za razvod od bivšeg supruga Jaya Cutlera, a otad je navodno izlazila s nekoliko poznatih muškaraca.

Majka troje djece, sinova Camdena i Jaxona te kćeri Saylor s bivšom NFL zvijezdom bila je povezivana i s komičarem Jeffom Dyeom, country pjevačem Chaseom Riceom i TV zvijezdom Tylerom Cameronom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene