Nakon godinu dana

Slavni par se razvodi – za sve kriv drugi muškarac?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sada slijedi borba za skrbništvo nad sinom.

Razvode se Amber Rose i Wiz Khalife nakon samo godinu dana braka. Ona je već predala zahtjev za razvod, a razlog su nepomirljive razlike.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) vraća se u formu Starleta s tetovažom na čelu pažnju i dalje plijeni oblinama, sad je pokazala bujni dekolte

Nakon 23 godine braka - razvod!

Mediji su se već raspisali o tome da je slavna glumica i manekenka tražila skrbništvo nad njihovim jednogodišnjim sinom Sebastianom, piše TMZ.

Naravno, već su krenule kružiti glasine o 'pravom' razlogu prekida. Strani mediji spominju ime Nick Cannon kao potencijalnog muškarca zbog kojeg je Amber odlučila ostaviti svog supruga.

No, rastava ju nije previše uznemirila i glumica se odlučila koncentrirati na važnije stvari. Pronašla je svoje ime na listi zvijezda čije su eksplicitne fotografije ukrali hakeri pa ih je odlučila preduhitriti i sama je objavila golišave 'fotke'.

Jedna u kolekciji je fotografija na kojoj leži na trbuhu,a svojim je fanovima na Instagramu poželjela dobro jutro. na društvenoj je mreži objavila i fotografiju na kojoj naizgled nema gaćice, a ogrnula se crnim ogrtačem.

Slavna je ljepotica ponosna na svoje obline i ne srami se to pokazati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene