Što se tu događa?!

Raspala se Daleka obala? Objava koja je nestala s društvenih mreža šokirala fanove: "Dali smo sve od sebe..."

Daleka obala Daleka obala Saša Burić/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daleka obala Daleka obala Daleka obala Daleka obala Daleka obala Daleka obala Daleka obala In Magazin: Daleka obala - 1 In Magazin: Daleka obala - 2 In Magazin: Daleka obala - 3 +14 In Magazin: Daleka obala - 4 Galerija

Na profilu na Facebooku Daleke obale objavljeno je da grupa prestaje s djelovanjem, no objava je u međuvremenu obrisana.

Obožavatelje kultne grupe Daleka obala šokirala je vijest koja je objavljena na njihovoj Facebook stranici.

"Dragi naši svi: publiko, suradnici, prijatelji i poslovni partneri, nas četvorica odlučili smo prestati sa zajedničkim djelovanjem u idućoj godini, odmoriti se i posvetiti samostalnim karijerama. U ove četiri godine, od kada smo se vratili na scenu kao bend, dali smo sve od sebe, odsvirali puno koncerata i snimili dobar album. Sve Vas volimo i želimo Vam ugodne blagdane i sretnu Novu godinu", pisalo je u objavi koja je u međuvremenu obrisana, čime je ova vijest postala još intrigantnija.

Prije toga su obožavateljima zahvalili na slušanju u 2023. godini i trenutačno je to zadnja objava na Facebook profilu grupe.

Daleka Obala ponovno se okupila 2019. godine, kada je legendarnog Marijana Bana na mjestu frontmena zamijenio Jakša Kriletić Jordes.

Ban, koji je s Borisom Hrepićem osnovao grupu 1985. godine, sa scene se povukao prije šest godina zbog zdravstvenih razloga.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Mornar i supruga Katja Ivica Mornar i supruga Katja Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije +8 Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Celebrity Našeg bivšeg nogometaša nakon razvoda od Fani Čapalije povezivalo se sa Stefany Hohnjec, a smirio se tek uz 11 godina mlađu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene