30 godina karijere

Rajko rasplakao Jasnu Zlokić u eteru uživo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dujmićeve riječi, Jasni su izmamile suze na oči.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jasna Zlokić Dosad nije čula za nju Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

'Ona ima glas za koji se isplati dati dušu. Ne znam nikog čiji glas ima toliko dima, iskustva i strasti u sebi, kao što je njen', rekao je Rajko Dujmić sinoć Jasni Zlokić u eteru Narodnog radija gdje je popularna pjevačica slavila 30 godina karijere.

'Ti si me Rajko stvorio, to su bili počeci koje nikad neću zaboraviti', rekla je Zlokić brišući suze i zahvaljujući autoru koji joj je napisao neke od najljepših pjesama, uključujući i njen najveći hit 'Skitnica'.

Jasna Zlokić gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka najavivši svoj slavljenički koncert, koji će u sklopu programa Domaće uživo održati, 10. veljače u dvorani Lisinski. Uoči velikog jubileja sinoć su se u emisiju javili brojne kolege.

>> Bila je velika zvijezda ex-Yu: Danas slavi 30 godina karijere!

'Sjećam je se ko male curice, koja je imala boršu preko ramena i išla je u školu u Dubrovnik. Kad sam je prvi puta vidio rekao sam joj ti si ista Šveđanka', prisjetio se Oliver Dragojević njihovog prvog susreta. Neno Belan priznao je da bi rado snimio duet s njom, Luka Nižetić otkrio je da je zvao na radio da mu puštaju Jasnine pjesme, a Zrinko Tutić poručio da konačno shvati da im se putevi moraju sresti, nazvavši je jugozapadnom elementarnom nepogodom. Marija Husar izjavila je da je Jasnin humor osvojio srca njenih kolega, a Matko Jelavić prisjetio se da je odsvirao bubnjeve upravo na njenoj prvoj pjesmi Nina nana. 

U Lisinskom će Jasna pjevati svoje najveće hitive, a gosti će joj biti Oliver, Željko Bebek i klapa Kampanel.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene