''Peti put i Bog prašta!''

Prepoznajete li ovoga gospodina? Ove je godine svojom pojavom pošteno sve nasmijao, a evo što je sve radio ranije u Supertalentu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Supertalent - 2 Bruno Supertalent - 1 Bruno Supertalent - 12 Bruno Supertalent - 11 Bruno Supertalent - 10 Bruno Supertalent - 9 Bruno Supertalent - 8 Bruno Supertalent - 7 Bruno Supertalent - 6 Bruno Supertalent - 5 +10 Bruno Supertalent - 4 Galerija

Bruno Tomašić stigao je u Supertalent peti put, a ovoga puta došao se predstaviti posebnim talentom – gašenjem svijeća umom, a evo kakvim je nastupima zabavljao žiri i publiku prethodnih četiri puta.

Bruno Tomašić stigao je peti put u Supertalent, a čim se pojavio na pozornici, njegov je lik bio dobro poznat žiriju.

Maja se prisjetila da je Bruno jedne godine na pozornicu Supertalenta došao s lutkom na napuhavanje i da je plesao s njom na temu filma ''Titanic''.

Na Fabijanovo pitanje čime se bavi, odgovorio je - svime i svačime.

''Peti put i Bog prašta'', dodala je Maja.

Prije toga Bruno se predstavljao pjevanjem, jednom u crnoj košulji uz koreografiju i pjesmu ''Super Trouper'' od ABBA-e, a drugi put odjeven kao žena, s crnom haljinom, perikom i šminkom uz pjesmu ''Rodit ću ti kćer i sina'' Jelene Rozge, a kako su ti nastupi izgledali, prisjetite se u videozapisu.

Ovoga puta odlučio se predstaviti gašenjem svijeća pomoću uma.

''Kad mislim da smo sve vidjeli...'' komentirala je Maja.

Kad je počeo nastup, Bruno je sjeo na pod i svijeće gasio zatvorenih očiju i pljujući u njih.

''Od svih budalaština koje si dosad ovih godina izveo i od svega što ti je moglo pasti na pamet od svega na kugli zemaljskoj, kak' ti ovo padne na pamet?'' zanimalo je Maju.

Od žirija je dobio tri ne i da od Fabijana, ali nije prošao dalje. 

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Davor Bilman - 2 Maja Šuput i Davor Bilman - 1 Bruno Supertalent - 12 Bruno Supertalent - 11 +18 Bruno Supertalent - 10 Celebrity Davor iznervirao Maju, evo što je kumovalo sukobu pred kamerama: ''Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kiara Cenko - 1 Kiara Cenko - 5 Kiara Cenko - 4 Kiara Cenko - 3 +6 Kiara Cenko - 2 Celebrity Ovoj djevojčici svi bi trebali biti podrška nakon hrabrog i javnog istupa o stanju s kojim se suočila, a evo što je došla pokazati u Supertalent!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene